Metatektr 1-10 mart ön siparişlerde yazıcılar hazırlanıyor olabilir

Bambu Lab
ArthurvMorgan
Konuyu Açan
ArthurvMorgan
⚙️ Aktif Üye
23.02.26 15:39
6 Yanıt
147 Görüntülenme
1 Beğeni

Biraz GTA VI magazin haberi gibi olacak ama metatektr'de az önce farkettim, sipariş durumu kısmında önsipariş gibi bir şey yazıyordu, fatura hazır ibaresine dönmüş. 2 ay bekleyince bi ümitlendim bugün yarın gelir mi diye. Hatırladığım kadarıyla bu forumda da bekleyen vardı bildireyim dedim. 

Yanıtlar 21

Sayfa 2 / 2
ArthurvMorgan

Benim yazıcı geldi arkadaşlar. Fakat flament başka araçta kalmış dediler. İşin garibi sabah aradığımda 1-2 iş günü içinde teslim edilecek dediler. 1 saat sonra Kargo geldi. Mesaj da gelmemişti kargonuz yola çıktı diye. Tuhaf durumlar. Sağolsun bu sitenin sahibi Erol bey daha önceden flament hediye etmişti. Hevesimiz kursağımızda kalmadı. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum. İlk deneyimlerimi Forumun arşivinde düzgün yer etsin diye ayrı konu açacağım. 

1
erolblt

@ArthurvMorgan Tekrar hayırlı olsun. Artık forumda yazıcınız hakkında ve genel olarak bol bol konu açmanızı ve içerik paylaşmanızı bekliyoruz.

1
ArthurvMorgan
erolblt kullanıcısına cevaben:
@ArthurvMorgan Tekrar hayırlı olsun. Artık forumda yazıcınız hakkında ve genel olarak bol bol konu açmanızı ve içerik paylaşmanızı bekliyoruz.
erolblt:

Sağolun. İlk kurulum yazısını ekledim bile. 

1
yldrm3dcraft
mert kullanıcısına cevaben:
Hangi yazıcı serisini bekliyordunuz ?
mert:
Hangi yazıcı serisini bekliyordunuz ?

a1 combo

0
M
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
mert:Hangi yazıcı serisini bekliyordunuz ?a1 combo
teslim aldınız galiba sizde hayırlı olsun.
0
yldrm3dcraft
mert kullanıcısına cevaben:
mert:

Aynen sağolun dün geldi kurulunumunu yaptım fakat işten güçten pek ilgilenme fırsatım olmadı birkaç model bastım baskısına bayıldım sorunsuz tertemiz 

1