Bambu Lab
Konuyu Açan
ys_atolye3d
🥉 İlk Adım
20.01.2026 23:41
20 Yanıt
180 Görüntülenme

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım Bambu Lab A1 Combo makinem ile önerileriniz ve tavsiyeleriniz nedir?

Yanıtlar 26

Sayfa 1 / 2
erolblt

Bambu Lab A1 genel olarak oldukça iyi bir cihaz. Düzenli yağlama ve bakımlarını aksatmadığınız sürece ciddi bir sorun yaşatmıyor. Ben sadece AMS modülünü yazıcının üstüne aldığım için oluşan yükten dolayı Z eksenlerine destek ekledim. Bununla ilgili konu linkini de paylaştım, isterseniz göz atabilirsiniz.

https://www.3dprinterdestek.com/forum/konu/268/bambu-lab-a1-combo-upgrade-z-axis-stabilizer-ve-ams-ust-tasima

0

Teşekkür ederiim bilgilendirmeniz için. Peki yağlama ve bakımını nasıl yapmam gerekir fazla bilgil yok.

0
yldrm3dcraft
@ys_atolye3d normal içindeki sıvı yağı kullanabilirsin onun dışında üreticisininde tavsiye ettiği wd-40 kullanabilirsin 
0

Önerdiğiniz flament çeşitleri nelerdir hangi markalardan almalıyım?

0
yldrm3dcraft

@ys_atolye3d ben porima smart pla kullanıyordum tekrar yeni yazıcım için 8kg tekrar sipariş verdim bugün ulaştı elime f/p fazlası ile 

0

@yldrm3dcraft hangi marka yazıcı kullanıyorsunuz?

0
yldrm3dcraft

@ys_atolye3d cr6se ydi şimdi a1 combo geliyor 

0

@yldrm3dcraft A1 comboyu nereden satın aldın

0
yldrm3dcraft

metatech @ys_atolye3d 

0

@yldrm3dcraft  neee zaman gelicek bende oradan sipariş verdim 1-31 mart ön sipariş süresi

0
yldrm3dcraft

1-10 MART GÖSTERİYOR @ys_atolye3d 

0

ne zaman sipariş verdin @yldrm3dcraft 

0
yldrm3dcraft

12.01 de

0

Bende 15.01 de verdim @yldrm3dcraft 

0
yldrm3dcraft

@ys_atolye3d ben 3 gün fark ile şubat teslimini kaçırdım :(

0

@yldrm3dcraft bende aynı şekilde oldu şubat teslimini kaçırdım şuan gelmişti makinalar elimize :(

0
yldrm3dcraft

@ys_atolye3d hiç deme çok sıkıntı ya

0

peki bu 3d baskıları nerde yapabilirim nerde tasarlayabilirim örneklerini nerden bulabilirim heryer paralı @yldrm3dcraft 

0
yldrm3dcraft

@ys_atolye3d https://makerworld.com/en sitesinde istemeyeceğin kadar çok model var :D

0

Kendim özel olarak nereden yapabilirim peki istediğim şekilde tasarlayabileceğim bir yer var mıdır? @yldrm3dcraft 

0