Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Model için yardım lazım

Bambu Lab
1
Konuyu Açan
113256
🍀 Yeni Üye
08.05.26 23:46
1 Yanıt
23 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : X1 combo

Merhabalar oğlumun doğum günü yaklaşiyor A harfi içerisine gömülü Ahmet yazısı basmak istiyorum da hiç bilgim yok biraz baktım uygulama kullanımını beceremedim yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler.

Yanıtlar 1

ArthurvMorgan

Hangi uygulamayı kullandınız bilmiyorum fakat aşağıdaki linkten baayağı bir şey yapılıyor. 

https://makerworld.com/en/makerlab/parametricModelMaker?unikey=023460a2-43fb-4acf-bdf1-53f016f13921&designId=2695362&modelName=lettera%20maiuscola%20ad%20incastro%20V2%2020-04-2026.scad&protected=true

Bambu lab üyeliğiniz yok ise bir hesap açın yeterli. Az önce çıkış yapıp girmek istedim girmedi. Bu makerworld içinde ai ile oluşturulan çeşitli objelerden bir tanesi. Makerworld sitesi içinde solda bulunan maker lab butonuna tıkladıktan sonra Parametric models yazan kısımda view more yazarak da aynı yere ulaşabilirsiniz. Çıkan sayfada envai çeşit  obje üretebilirsiniz. Aşağıda şu ekrana kadar geliyorsunuz. 

Ben bir 3mf dosyası hazırlayıp indirdim sizin için Ahmet yazan, buraya yükledim. Fakat yukardaki resimde de görebileceğiniz gibi çok fazla ayar yapabiliyorsunuz sağda. İsterseniz siteye gidip inceleyebilirsiniz.

Fakat uğraşırım derseniz bir de bunların ışıklıları vardı. Onlara da bir bakmak lazım vaktiniz varsa. Bunu da araştırabilirsiniz. 

3MF
lettera maiuscola ad incastro V2 20-04-2026.3mf
237,09 KB
1