Ac karttan kasıt işaretlediğim şeyse tabi yine garantisine bakın fakat eğer garantiden hallolmuyorsa bildiğimiz 100 watt 24 volt güç kaynağı o. Elektrikçiye girseniz yine bulursunuz. Türkiye'de en çok fiyat performans ürünü meanwell'dir. Koçtaş teknoloji/perpa diye aratırsanız türkiye distrübütöründen sipariş verebilirsiniz. Tabii ki ölçülerine, sorun oluyorsa vida yerlerine falan dikkat edin.
Hiç bilmiyormuş gibi anlattım eğer o güç kaynağı ise sorun. Belki de biliyorsunuz affınıza sığınıyorum.
Yalnız şunu da es geçmeyeyim hazır yazmışken. Eskisi bozuldu da neden bozuldu? Bulunduğunuz bölgede elektrik dalgalanması çok mu? Eğer öyle bir durum varsa (örneğin doğu bölgesi) yeni aldığınız da bozulabilir. Bu yüzden giriş voltaj aralığı yüksek seçmek gerekebilir ama durum ne bilmiyorum o yüzfen tamamen bundan diyemem.
Eğer garanti kabul etmezse bir seçenek de içindeki varistör mü bozuk ona bakmak. Ama onu elektronikçi biri bakıp yapmalı. Şöyle diyeyim. Bir şekilde yüksek voltaj geldiyse o güç kaynağına faz nötr'ü kısa devre eder varistör. içindeki sigortayı da patlatır. Bilen biri için 20-30 liralık bir masrafla tekrar hayata dönebilir. Tabii ki ben ihtimaller üzerine konuşuyorum. Trkrar geçmiş olsun.