Bambu Lab A1 Yardımcı Baskılar

Bambu Lab
eeyigunn
Konuyu Açan
eeyigunn
🥉 İlk Adım
02.04.26 15:07
8 Yanıt
42 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : Bambu Lab A1

Makinanın etrafında bulunması gereken en önemli baskılar olarak neleri önerirsiniz. 

Ben ilk olarak atık elementler için bir kova gibi bir şey bastım çok memnunum fakat başka bir şey önerir misiniz onu merak ettim. 

Yanıtlar 8

yldrm3dcraft

Atık tam olarak oraya düşmesi için kafanın geldiği soldaki alet kısmına takılıyor onuda bastınızmı yoksa link atayımmı

1
erolblt

Eğer Bambu Lab A1 Combo kullanıyorsanız, AMS Combo ünitesini üste alabilirsiniz. Bu sayede yerden tasarruf edersiniz ve daha düzenli bir kullanım oluyor.

Detaylar ve gerekli dosyalar için aşağıdaki konuyu da inceleyebilirsiniz:

https://3dprinterdestek.com/forum/konu/268/bambu-lab-a1-combo-upgrade-z-axis-stabilizer-ve-ams-ust-tasima 

1
eeyigunn
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
Atık tam olarak oraya düşmesi için kafanın geldiği soldaki alet kısmına takılıyor onuda bastınızmı yoksa link atayımmı
Tam olarak tarif ettiğiniz şeyi bastım solda bulunan 2 boşluğa giren bir baskı vardı. Ondan bahsediyorsunuz diye düşünüyorum 
1
eeyigunn
erolblt kullanıcısına cevaben:
Eğer Bambu Lab A1 Combo kullanıyorsanız, AMS Combo ünitesini üste alabilirsiniz. Bu sayede yerden tasarruf edersiniz ve daha düzenli bir kullanım oluyor.Detaylar ve gerekli dosyalar için aşağıdaki kon...

Şu anlık combo üniten yok maalesef o yüzden onu da gördüm fakat basım gerçekleştirmedim. 

1
eeyigunn
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:

Aslında sormak istediğim kamera konumunu değiştiren baskılar var gerekli mi ?

Sağa sola sabitlemek için baskılar var gerekli mi ?

Benim cihazım sabit hareket etmiyor gerek var mı basmaya onları ?

1
yldrm3dcraft
erolblt kullanıcısına cevaben:
Eğer Bambu Lab A1 Combo kullanıyorsanız, AMS Combo ünitesini üste alabilirsiniz. Bu sayede yerden tasarruf edersiniz ve daha düzenli bir kullanım oluyor.Detaylar ve gerekli dosyalar için aşağıdaki kon...

Ben yapacaktımda üst demir esner diye çekindim aslında

0
yldrm3dcraft
eeyigunn kullanıcısına cevaben:
Aslında sormak istediğim kamera konumunu değiştiren baskılar var gerekli mi ?Sağa sola sabitlemek için baskılar var gerekli mi ?Benim cihazım sabit hareket etmiyor gerek var mı basmaya onları ?

Ben konumunu değiştirecek baskı yaptım daha net görüntü veriyor bence benim bastığım bu 

https://makerworld.com/models/473954?appSharePlatform=copy

ama daha güzel modeller var bende değiştireceğim

0
ArthurvMorgan

Brn ptfe tüpü denilen flament hortumunu ams'den çıkarmak için bir aparatı hazır model olarak indirip basmıştım. Bir tornavidayı bile baatırıp çıkarabilirsiniz ama vardır bir hikmeti diye bastım. Ben de ilk olarak atık kutusu basmıştım. 

Eğer alyanları çevirmekte zorlanırım diyorsanız onları elin rahat kavraması için de hazır model görmüştüm ama basmadım. 

Bazıları baskıyı tabladan ayırmak için de aparat basıyor. Benim A1'de gerek olmadı hiç. 

0