Bambu lab a1 combo almak istiyorum
Yanıtlar 9
@TUNCAY şu an Türkiye de stok sorunu var şubat başında sevkiyatlar gelecek. En uygun fiyatı genelde robitshop veriyor ama şubat ayı için bir şey diyemeyeceğim.
Metatech türkiye tedarikçisi ama ön sipariş mantığı ile çalışıyor @TUNCAY
Ben de yılbaşında aradım bulamadım. Sonrasında servis sorunu olmasın diye ben metatechtr'yi tercih ettim. Önsiparişini yılbaşına girmeden önce vermiştim fiyat artarsa sonradan diye. 1-10 mart yazıyor ama.
iletişim olarak yardımcı oldular sonrasında. Ben 1 tane geri dönüşüm ürünü olan flament de yazmıştım. Sonradan altını bir okudum ki 0.6 mm nozul tavsiye ediyor. tıkanmalar olabilir diyor ürünün altında. whatsapptan mesajlaştık. Deim acemilikten benim harcım olmayan bir ürün sipariş etmişim. Mail adresi verip gerekçenizi buraya yazın dediler. Yaptım dediklerini. Sipariş no, iban falan yazdım. Dedim benim hatam, iptalini talep ediyorum. Mail geldi. İptaliniz 1-3 gün içinde hesaba yatar. Ertesi günü geri yatırmışlar parayı.
Eğer bozmazlarsa ben aşırı pahalı olmadığı sürece tercih ederim sürekli. O kadar hasret kalmışım ki sorunumuzun halledilmesine, böyle satıcıları da desteklemek gerekli diye düşünüyorum. Belki o ürünü iptal ettim ama başka şey lazım olduğunda tercih ederim.
Yazıcımın çok geç gelmesi şu an benim için problem değil. Zaten ben de buralarda takılarak öğrenme aşamasındayım. Geç gelmesi de her ürünü uçakla getiremeyeceklerine göre talebi toplayıp ona göre ürün getirtiyorlar. Deposunda yazıcı stoğu tutmak istemiyorlardır satılacağını bile bile. Çünkü a1 combo'nun bir muadili çıksa a1'ler elinde kalabilir. Deposu yeterli olmayabilir. Çeşit çeşit şeyler olabilir ihtimaller. Ama yine de çok uzun be ya 2-3 ay süreler. Hele benim gibi yeni bir şey alıp sevinenlere çok zor. 3 ay sonra belki bu kadar gaza gelmiş olamayacağım. Kaldırıp köşeye atarsam yine onlara zarar. Belki flament alcam ben senden habire gaza gelmişken. :)
@ArthurvMorgan araştırdığıma göre güvenilir site yardımcı oluyorlar
@yldrm3dcraft evet yardımcı oluyorlar. Fakat flament fiyatlarını pahalı buldum. 800 civarı idi yanılmıyorsam. Ama kaliteli olup fiyatını hakeden cinsten bir şey mi bilgim yok. 600 liralara başka yerlerde de satıyorlar. Porima mı ne vardı orda ekonomik modeller ucuzdu. Fakat dedim ya kaliteleri hakkında bilgim yok. Hayatımda yazıcı kullanmadım hiç. :) Ben de ilk etapta 1 tane söyledim megatektr'den. Gidişata göre bakacağım.
Bu arada yaptığım araştırmaya göre direkt flament dandik de diyemiyoruz. Kimilerinin ısısı şusu busu biraz farklı sanırım. Hayırlısı bakalım.
@yldrm3dcraft Bir dahaki siparişimde porima deneyeyim bakalım. Bilgilendirme için teşekkürler.
@ArthurvMorgan rica ederim denemek istersen numune talep edebilirsin firma ile iletişime geçerek Allah var yardımcı oluyorlar
@yldrm3dcraft Bilgilendirme için teşekkürler. Yazıcı gelsin isteyeceğim.