Öyle duruyo valla. Ama bambulab studio'da kablo birleştirme gibi flament birleştirmek için aparat yapmışlar diye hatırlıyorum. İki flamenti sabit tutuyor basit bir şey. Ama denemedim hiç. Zaten bir parça birşey.
Öyle duruyo valla. Ama bambulab studio'da kablo birleştirme gibi flament birleştirmek için aparat yapmışlar diye hatırlıyorum. İki flamenti sabit tutuyor basit bir şey. Ama denemedim hiç. Zaten bir pa...
Ben görmedim hocam. Eğer karşınıza çıkarsa aklınızda olsun, bana da atarsanız belki deneyebilirim. Böylece rainbow filament elde edebiliriz🙂
Cihazınız bambu serisimi ams sisteminiz mevcutmu ams varsa zaten aynı renkten iki tane takınca bitince diğerine geçiyor fire vermiyor
Hocam, teflon hortumun içinde ve sarma işleminde yine 2-3 metre civarında kalıyor. Bu yüzden ya birleştirilip kullanılır ya da çöpe gider gibi geliyor bana. Ayrıca, bitince diğerine nasıl aktarıyor tam olarak, dediğinizi de pek anlayamadım, bilgilendirebilir misiniz?
Ben görmedim hocam. Eğer karşınıza çıkarsa aklınızda olsun, bana da atarsanız belki deneyebilirim. Böylece rainbow filament elde edebiliriz🙂
Az önce aradım fakat bulamadım maalesef. Bulursam ekleyeceğim. Basit bir şeydi. Sadece 2 flamenti uç uca sabit tutan bir şey. Sonra çakmakla yakıp mı birleştiriliyor ona bakmadım.
Ben genelde kendi ihtiyaçlarım için yada deneme prototip ürünler için üretim yapıyorum bu sayede hem filament gitmiyor hemde kullanmış oluyorum hemde çöpe gitmemiş oluyor
Hocam, teflon hortumun içinde ve sarma işleminde yine 2-3 metre civarında kalıyor. Bu yüzden ya birleştirilip kullanılır ya da çöpe gider gibi geliyor bana. Ayrıca, bitince diğerine nasıl aktarıyor ta...
Dediğim gibi bambu serisi ams li yazıcı kullanıyor iseniz boş başka slota aynı rengi takın ve ekranda aynı rengi seçin yazıcıya baskı yollar iken renk seçiminde az olan rengin numarasını seçin bitene kadar basar bitince diğer yaktığınıdzdan devam eder
Dediğim gibi bambu serisi ams li yazıcı kullanıyor iseniz boş başka slota aynı rengi takın ve ekranda aynı rengi seçin yazıcıya baskı yollar iken renk seçiminde az olan rengin numarasını seçin bitene ...
Teşekkür ederim, deneyeceğim.
1
Yanıt vermek için giriş yapın
Bu konuya yanıt verebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.