3D Printer
S
Konuyu Açan
Sfk
🥉 İlk Adım
02.04.26 04:11
8 Yanıt
20 Görüntülenme
1 Beğeni

Özel tasarım bi drone baskısı için çok sağlam baskı alabilen makineye sahip birilerini arıyorum ama tasarımın da gizli kalması gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

Yanıtlar 8

yldrm3dcraft

Pet-g den basılması yeterli olur dersen eğer yardımcı olabilirim 

1
Kadir3D

Merhabalar hocam geçmişte bir arkadaşımız için buna benzer bir üretim gerçekleştirdik fakat bazı noktalarda Sla yazıcıya ihtiyaç duyuldu bizde fdm yazıcı mevcut dilerseniz bize ait olan üretim tarafını yapabiliriz .

0
yldrm3dcraft
İlk denemelerde düş kalk olayı çok olacağı için pet-g nin çok uyumlu olacağını düşünüyorum
0
E

Projenizin önemi ve bütçenize bağlı olarak toz baskı düşünebilirsiniz. SLS veya MJF ile PA12 malzeme tercih edebilirsiniz.

https://fabrikaucd.com/3d-baski-hizmeti/ göz atabilirsiniz.

1
HectorSalamanca

Merhaba,

Ben de dronun geliştirme aşamalarında düşüp kırılmaması için PET-G ile basılmasını öneririm. @yldrm3dcraft 'ın bunu yapabileceğini düşünüyorum.

En son nihayi ürün aşamasında da ABS veya ASA ile baskı alınmasını öneririm.

Bu sayede 20% daha hafif gövdeye sahip olursunuz. 

2
S
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
Merhaba,Ben de dronun geliştirme aşamalarında düşüp kırılmaması için PET-G ile basılmasını öneririm. @yldrm3dcraft 'ın bunu yapabileceğini düşünüyorum.En son nihayi ürün aşamasında da ABS veya ASA ile...

Aslında biz bir çok prototip basıp yaklaşık 1kg PLA'yı telef ettik . :) bütün fonksiyonları çalıştırıp istediğimiz değerlerde uçmasını sağladık. Son olarak Teknofeste götürmek üzere mümkün olduğunca pürüzsüz ve sağlam ve kabul edilebilir ağırlığı olan ürünün kendisini yapmak kaldı. 

0
S
ern kullanıcısına cevaben:
Projenizin önemi ve bütçenize bağlı olarak toz baskı düşünebilirsiniz. SLS veya MJF ile PA12 malzeme tercih edebilirsiniz.https://fabrikaucd.com/3d-baski-hizmeti/ göz atabilirsiniz.

Toz baskı fikri çok iyiymiş özelliklere bakınca maliyeti konusunda bir fikrim yok. Onun dışında ASA da tatmin edici bir malzeme gibi duruyor. 

0
erolblt

ASA filament ile de baskı alabilirsiniz, dayanımı ve dış ortam koşullarına karşı mukavemeti daha yüksektir.

0