17 saatlik bir baskım var motor parçası pet-g ile baskısını alıyorum tablamda yapıştırıcı sürülü fakat 12. saatinde kontrol ettiğimde tabladan kalkmış baskı yarıda ikan destek üzerine gelen kısımda sarkıt oluşturarak devam etmiş 1 cm lik bir katmandan sonra komple ne varsa dağıtmış üzerinden üst z mesafesini 0,35 yapmıştım önerileriniz varmı
baskı kalkması
Yanıtlar 7
destek mesafesini 0,2 yapıpı destek hızını 150 den 100 e çektim şimdilik ama yine hatalı olurmu sizce
selam, acaba destek noktasını büyütme, arttırma ya da destek çapını, eteğini büyütme gibi şeylerin faydası olurmu ki? Bu desteklerin inceldiği yerde benim de başıma gelmişti. Destek kısmı için boyama bölümünden ekstra dsstek yerleri yapmıştım.
selam, acaba destek noktasını büyütme, arttırma ya da destek çapını, eteğini büyütme gibi şeylerin faydası olurmu ki? Bu desteklerin inceldiği yerde benim de başıma gelmişti. Destek kısmı için boyama ...
raft katmanı ile etek ekledim üst z mesafesi ile destek hızını düşürdüm
bakalım nasıl olacak
Merhaba,
Tablaya değen kısım çok küçük bir alan olduğundan hız, sarsıntı ve ivmeyi çok düşük tutmak zorundasınız. Baskı süreniz çok uzayacak ama tek baskıda işiniz hallolacak. Riske atmaya değmez bence. 24 saat sürsün sorunsuz olsun.
Merhaba,
Tablaya değen kısım çok küçük bir alan olduğundan hız, sarsıntı ve ivmeyi çok düşük tutmak zorundasınız. Baskı süreniz çok uzayacak ama tek baskıda işiniz hallolacak. Riske atmaya değmez bence. 24 saat sürsün sorunsuz olsun.
Merhaba,Tablaya değen kısım çok küçük bir alan olduğundan hız, sarsıntı ve ivmeyi çok düşük tutmak zorundasınız. Baskı süreniz çok uzayacak ama tek baskıda işiniz hallolacak. Riske atmaya değmez bence...
ne yaparsam yapayım destek ağacı belirli bir noktaya gelince dal kırıyor tabladan çekince gelmiyor normalde ürün dal kırılmasından sonra başlıyor herşey yine aynı sorunu yaşadım düzeltmek için modeli 2 ye bölüp geçmeli olarak tasarlayıp tekrar baskıya verdim şimdilik ilk yarısı kusursuz çıktı
Son Açılan Konular
3D Printer - Diğer Konular
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.
Detaylı bilgi için Gizlilik ve Çerez Politikamıza göz atabilirsiniz.