Pla baskılara mıknatıs yapıştırma

Genel Tartışma
yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
⚙️ Aktif Üye
01.04.26 23:02
10 Yanıt
20 Görüntülenme
1 Beğeni

Pla filament ile alınan baskıları veyahut playa mıknatıs yapıştırmak için önerebileceğiniz yapıştırıcılar varmı 

Yanıtlar 10

lux3dtasarim

Merhaba dostum, ben neodyum ufak mıknatısları yapıştırmak için aşağıdaki japon yapıştırıcısı ya da 502 yapıştırıcı kullanıyorum. 

Daha büyük parçaları yapıştırmak için yanında hızlı kuruma sağlayan hızlı yapıştırıcı kullanıyorum tavsiye ederim ama şöyle bir şey oluyor örneğin yapıştırmak istediğin noktanın biraz dışına taşınca ve spreyi sıkınca oradaki rengi attırıyor bilgin olsun. 

Bahsettiğin gibi ufak mıknatıslar için bu küçük yapıştırıcıları kullanabilirsin bir damla bile sıksan baya kuvvetli tutuyor. 

Dikkatli kullanmanı tavsiye ederim :)

2
yldrm3dcraft
lux3dtasarim kullanıcısına cevaben:
Merhaba dostum, ben neodyum ufak mıknatısları yapıştırmak için aşağıdaki japon yapıştırıcısı ya da 502 yapıştırıcı kullanıyorum. Daha büyük parçaları yapıştırmak için yanında hızlı kuruma sağlayan hız...

Çok teşekkür ederim gerekirse ucuna enjeksiyon iğnelerin uç kısmınj takarak ince işçilik yaparım 😂

1
lux3dtasarim
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
Çok teşekkür ederim gerekirse ucuna enjeksiyon iğnelerin uç kısmınj takarak ince işçilik yaparım 😂

Rica ederim ne demek, aynen ince işçilik için iğne ucu kullanabilirsin çok daha iyi ve kullanımı kolay olur, kullandıktan sonra ucu donuyor ama tekrar kullanmak için metal iğnenin ucunu çok azıcık çakmakla ısıtınca açılıyor ☺️ Kolay gelsin 🙏

1
yldrm3dcraft
lux3dtasarim kullanıcısına cevaben:
Rica ederim ne demek, aynen ince işçilik için iğne ucu kullanabilirsin çok daha iyi ve kullanımı kolay olur, kullandıktan sonra ucu donuyor ama tekrar kullanmak için metal iğnenin ucunu çok azıcık çak...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 
1
yucakcraft3d
Ben daha önce bir kaç tane magnet yapmıştım, mıknatısları sonradan yapıştırmak yerine baskı esnasında içine gömülü yapmıştım, bu sayede temiz bir görünüm olmuştu, sana da alternatif bir fikir sunmuş olayım bu şekil de. 
1
yldrm3dcraft
yucakcraft3d kullanıcısına cevaben:
Ben daha önce bir kaç tane magnet yapmıştım, mıknatısları sonradan yapıştırmak yerine baskı esnasında içine gömülü yapmıştım, bu sayede temiz bir görünüm olmuştu, sana da alternatif bir fikir sunmuş o...

Onu düşündümde belirli kullanımdan sonra acaba şişme yaparmı diye düşündüm kapattığım katman

0
yucakcraft3d
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
Onu düşündümde belirli kullanımdan sonra acaba şişme yaparmı diye düşündüm kapattığım katman

1 yılı aşkın süredir buz dolabında kullanıyorum, her hangi bir sorun yaşamdım, dolaba yakınlaşınca mıknatıs kendini çekip direk yapışıyor, düşme filan da yapmadı hiç.

1
yldrm3dcraft
yucakcraft3d kullanıcısına cevaben:
1 yılı aşkın süredir buz dolabında kullanıyorum, her hangi bir sorun yaşamdım, dolaba yakınlaşınca mıknatıs kendini çekip direk yapışıyor, düşme filan da yapmadı hiç.
kaç mm ile kapatıyorsunuz mıknatısın üzerini yani kaç katman
0
HectorSalamanca

Merhaba,

Öncesinde yapıştırma yüzeylerini zımparalarsanız daha iyi yapışma sağlarsınız.

1
yldrm3dcraft
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
Merhaba,Öncesinde yapıştırma yüzeylerini zımparalarsanız daha iyi yapışma sağlarsınız.

Tavsiye için teşekkürler akşam deneme yapacağım geri dönüş yaparım buraya

1