Porima marka filamentte ısı ayarını kaç veriyorsunuz smart pla da uzun süredir 240 derecede çok güzel yüzey elde ediyordum son iki gündür ipliklenme üst yüzeylerde aşırı bozulma sorunu yaşıyorum
ütüleme ayarların ne durumda ? ütülüme ayarlarıyla alakalı da olabilir diye düşünüyorum ya da kapalı olarak kullanıyorsan açıp o şekilde denemeni tavsiye ederim.
ütüleme ayarların ne durumda ? ütülüme ayarlarıyla alakalı da olabilir diye düşünüyorum ya da kapalı olarak kullanıyorsan açıp o şekilde denemeni tavsiye ederim.
Filamentinizi kurutun ve sıcaklık kulesi basın. Buna ek olarak akış ve basınç avansı testi de yapabilirsiniz.
dün geri çekmeyi 0.5 yaptım ondan sonra böyle sorunlu çıkarmaya başladı sanırım geri düzelttim ayarı fakat hala aynı sorun devam etmekte şuan evde değilim ısı kulesi yolladım uzaktan eve gidene kadar basar ondan sonra nozzleyi söküp temizlemeyi deneyeceğim filament bir kaç renk denememe rağmen aynı normalde filamentlerin işi bitince sızdırmaz contalı kovada muhafaza ediyorum
Porima filamentler bazen ipliklenme yapıyor. Sıcaklık değil de soğutma ayarını değiştir. Sıcaklık normalden 5-10 derece üstünde olsun ama soğutma değiştir
0
Yanıt vermek için giriş yapın
Bu konuya yanıt verebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.