Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

İstanbul Filament — 3D Printer Destek Forumuna Özel İndirim

Filament
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
Moderatör
🧠 Rehber
28.04.26 10:19
8 Yanıt
65 Görüntülenme
2 Beğeni

Merhabalar,

İstanbul Filament, forumumuza özel %10 indirim uyguladı! Bu indirim tüm filamentlerde geçerli; ister 1 ister 10 adet alın, indirim uygulanıyor. Alım sınırı yok, mühendislik filamentleri de dahil.

Kupon Kodu: 3DPRINTERDESTEK

Kupon kodunu kullanarak indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Alışveriş yapan üyelerimiz buraya bir mesaj bırakırsa çok iyi olur, geri bildirimler ilerleyen dönemde işimize yarayacak.

Herkese iyi alışverişler ve iyi forumlar! 

Yanıtlar 8

HectorSalamanca

Merhabalar,

Öncelikle bu tarz çalışmalar yaptığınız için teşekkür ederim.

Sitelerine girip baktım. PLA için kg fiyatı 517 TL'ye düşüyor. 27 Şubat'ta ben de İstanbul Filament'e fiyat sormuştum. Son zamanlarda üreticilerin filament fiyatlarını çok arttırdıklarını düşünüyorum. 

Şu anda en ucuz filament olan Filenta, Robitshop'ta 460 TL'ye satılmakta. Eğer Robitshop'la %10 - %15 civarında anlaşabilirseniz eminim ki forumdaki katılımcıların çok büyük çoğunluğu filament ihtiyacını Robitshop'tan karşılayacaktır.

Ayrıca Robitshop sadece filament satıcısı olmadığından filament satın alanlar yanında başka elektronik malzemeler de alabileceğinden Robitshop için de avantajlı olabilir.

istanbul filament 27 şubat.jpeg
istanbul filament 27 şubat.jpeg
89,88 KB
porima 27 şubat.jpeg
porima 27 şubat.jpeg
110,38 KB
0
erolblt

Dediğiniz gibi, ben de katılıyorum. Robitshop ile de bir görüşme yapmayı düşünüyorum ya da projeyi farklı bir şekilde ilerletebiliriz, ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacım var.

İstanbul Filament, belirttiğiniz fiyatları sunmaya devam ediyor fakat minimum 150 kg ve üzeri tek seferlik alım şartı var. Bunu bireysel olarak karşılamak zor olduğu için, bir kişinin toplu alım yapıp diğerlerine dağıtması gerekiyor. Ancak bu yöntem de ister istemez bazı sorunlara yol açabilir.

Alternatif seçenekler üzerine araştırma yapmaya devam ediyorum. Filenta konusunda da haklısın, Filenta şu anda piyasada en uygun fiyatı sunan firmalardan biri ve ürün kalitesi de kötü değil.

1
Jakobiyan

10kg kampanya da kullanamıyorum

0
3dprinter.58

@HectorSalamanca İstanbul filament ucuz bence kaliteli hemde alina bilir topluca

0
E

Üretimlerimiz ve üreticilerimiz yerli ama yurt dışı fiyatlar ile yarışıyorlar. Avrupa ve Abd ye baktığımızda çoğu marka çinden İthal ama ya bizdeki fiyatlara satılıyor yada daha ucuza. Son zamanlarda savaşla birlikte yaşanan plastik hammadde krizini de fırsata çevirip fiyatları 600 Tl ve üzerine taşımaya çalışıyorlar.

İstanbul filament konusuna gelirsek en son geçen bayram ki kampanyalarından satın aldım. Pla nın kilosu o zaman 450 Tl ye geliyordu. Genel olarak memnunum ama filament makaralarının göbek kısmı Ams Lite a çok zor geçiyor. Fibromast ve bu ikisinin makaralar konusunda sorunları var.

İstanbul filamentte henüz tam bir makara bitiremedim akış konusunda şuan için iyi gidiyor. En son bitirdiğim Porimalarda makaranın sonlarına doğru akış-çap sorunları yaşamaya başlamıştım umarım bunda olmaz.

1
3dprinter.58

@erolblt süresi gectimi acaba

1
erolblt
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
@erolblt süresi gectimi acaba

Evet kampanya kodu artık geçersiz.

0
filamyfilament

En İyi Kampanya Bize Var 

0