Sorun retraction ayarından kaynaklanıyor. Nozul hareket ederken filament sızmaya devam ediyor, o ipler bundan çıkıyor. Dilimleyicide retraction mesafesini 1.5-2.5 mm yap, combing modunu da aç. Büyük ihtimalle çözülür.
Sorun retraction ayarından kaynaklanıyor. Nozul hareket ederken filament sızmaya devam ediyor, o ipler bundan çıkıyor. Dilimleyicide retraction mesafesini 1.5-2.5 mm yap, combing modunu da aç. Büyük i...
Selam sorunu çözmediysen cc2 ve porima kullanıcısı olarak basit önerilerim var ilk olarak filament profili generic pla ve baskı ayarlarinda 0.2mm standart eleco seç öyle bir dene ben bu ayar ile benchy basmistim hafif ipliklenme olmuştu daha sonra d***i(site ismi vermek yasak olabilir) sitesinde bir porima filament ayarı denedim sorunum çözüldü istersen SS olarak atabilirim. Benim şuan ipliklenme değil kalite sorunum var onuda hafif hafif deneyerek çözüyorum örnek olarak akış hızı ve katman yüksekliği ile oynarak bu hale geldi anahtarlık
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.