Yazıcının içinde filament kalmıştı söktüm geri taktım. Ama bu hatayı almaya başladım. Projeyi başlatıyorum 4 5 saniye sonra bu hatayı veriyor. Tekrar devam ettiriyorum yine veriyor. Soldaki mandal sıkışmamış. Bıçağı söktüm denedim olmadı. Bıçağın yenisini taktım olmadı. Kabloları 7 8 kere taktım temizledim olmadı. Fikri olan var mı?
Cutter is stuck hatası
Bambu Lab
12.03.2026 00:15
4 Yanıt
6 Görüntülenme
0 Beğeni
Yanıtlar 4
erolblt
kullanıcısına cevaben:
Filamenti manuel besleyebiliyor musunuz.
O nasıl yapılıyor bilmiyorum ama, şuan tamamiyle söktüm tekrar takıyorum
0
Hotend'i temizleyin. Hotend tıkanması olduğu zaman kesici, kesme işlemini tam yapamıyor ve sıkışıyor. Sensör de sıkışma uyarısı veriyor fakat baktığınızda sorun görünmüyor. Bir arkadaşımda bu sorunu yaşamıştı, hotend değiştirip sorunu kökten çözmüştü. Ama hotend'iniz yeniyse soğuk çekme ve temizlik yapın, büyük ihtimalle düzelir.
0
erolblt
kullanıcısına cevaben:
Hotend'i temizleyin. Hotend tıkanması olduğu zaman kesici, kesme işlemini tam yapamıyor ve sıkışıyor. Sensör de sıkışma uyarısı veriyor fakat baktığınızda sorun görünmüyor. Bir arkadaşımda bu sorunu y...
Bunu çözdüm gibi tüm parçaları söküp temizledim. Ama şimdi de baskı alırken ısı yatağı ısınmıyor, 70 derece hedef veriyor 69 da kalıyor. Bir kere 70 olur gibi oldu yine de başlamadı. 4 saattir bunu düzeltmeye çalışıyorum. DELİRİCEM 😂
0
Son Açılan Konular