Yazıcı Rafı
Yanıtlar 12
Metal raf kullanıyorlar.
https://www.trendyol.com/cemil-tasarim/43-60-200-5-katli-celik-raf-p-851191189
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz raf almadı iseniz ve İstanbul da yaşıyorsanız Topkapı Tim ya da İstoç’ta gidip yerinde farklı renk ve ölçüleri de görme şansınız var.
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz ...
ilios:
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz ...
Malesef gaziantepteyim yükseklik değil sorunum merağım derinlik uzunluk 100 derinlik 43 baktığım rafın
Makinenin ölçülerinin bir miktar genişini alırsanız kolayca halledebilirsiniz kanaatindeyim. Kolaylıklar diliyorum.
Makinenin ölçülerinin bir miktar genişini alırsanız kolayca halledebilirsiniz kanaatindeyim. Kolaylıklar diliyorum.
ilios:
Teşekkürler sizede makina cuma günü gelir diye düşünüyorum gelince ölçüp bakacağım duruma
Rafı alıp deneyebildiniz mi ?
Onur:
Rafı alıp deneyebildiniz mi ?
Hayır makinanın tablasının gidip gelmesinide hesaplarsak 43 cm enindeki raflar bile baya küçük kalıyor
Onur:Rafı alıp deneyebildiniz mi ?Hayır makinanın tablasının gidip gelmesinide hesaplarsak 43 cm enindeki raflar bile baya küçük kalıyor
Makineniz nedir ? Ona uygun raf ölçüleri de vardır bence.
Makineniz nedir ? Ona uygun raf ölçüleri de vardır bence.
BAMBU LAB A1 COMBO TABLA HAREKETLERİ İLE ORTALAMA 60 CM GELİYOR ENİ ARAŞTIRDIM AYAĞI FAKAT BULAMADIM