Yazıcı Rafı
3D Printer Alım - Satım
12.02.2026 16:47
8 Yanıt
76 Görüntülenme
0 Beğeni
birden fazla yazıcı koymak için gri bir raf oluyor bir kaç videoda denk geldim seri üretimcilerin kullandığı o rafı ne diye arayabilirim internette veyahut satılan bildiğiniz site varmıdır?
Yanıtlar 8
Metal raf kullanıyorlar.
https://www.trendyol.com/cemil-tasarim/43-60-200-5-katli-celik-raf-p-851191189
0
@yldrm3dcraft metal raf olarak aratarak istediğiniz ölçülerde bulabilirsiniz.
0
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz raf almadı iseniz ve İstanbul da yaşıyorsanız Topkapı Tim ya da İstoç’ta gidip yerinde farklı renk ve ölçüleri de görme şansınız var.
0
ilios
kullanıcısına cevaben:
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz ...
ilios:
Ersin Bey; bahsi geçen metal rafların aralıklarını yani raf yüksekliğini civata ve somunları istediğiniz aralığa monte ederek ayarlayabilirsiniz. Ben atölyemde kullanıyorum montajı gayet kolay. Henüz ...
Malesef gaziantepteyim yükseklik değil sorunum merağım derinlik uzunluk 100 derinlik 43 baktığım rafın
0
Makinenin ölçülerinin bir miktar genişini alırsanız kolayca halledebilirsiniz kanaatindeyim. Kolaylıklar diliyorum.
1
ilios
kullanıcısına cevaben:
Makinenin ölçülerinin bir miktar genişini alırsanız kolayca halledebilirsiniz kanaatindeyim. Kolaylıklar diliyorum.
ilios:
Teşekkürler sizede makina cuma günü gelir diye düşünüyorum gelince ölçüp bakacağım duruma
1
Son Açılan Konular
3D Printer Alım - Satım - Diğer Konular
3D HANGİ YAZICI ALINABİLİR
4 Yanıt
79 Görüntülenme
3d yazıcı alacağım yardımcı olur musunuz
9 Yanıt
112 Görüntülenme
Creality hı combo mu daha iyi bambu lab 1 mi
1 Yanıt
92 Görüntülenme