Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
3D Printer Alım - Satım
Kadir3D
Konuyu Açan
Kadir3D
🏅 Destekçi
28.03.26 20:55
11 Yanıt
84 Görüntülenme
0 Beğeni

Cihaz 2.el 

garantisi bitmiştir 

bakımlarını yeni yaptık 

2450 saatte

0534 793 1158

Antalya / Alanya elden teslim edilir 

Kargo alıcıya aittir 

20.000 tl 

Yanıtlar 11

erolblt

Hayırlı satışlar hocam.

Bu arada yazıcı satışı ve benzeri ilanlar için bir çalışma yapıyoruz. Özellikle sadece 3D sektörüne özel ikinci el ilan alanı oluşturmayı planlıyoruz. Amacımız, satışların daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak.

Sarı site” benzeri bir yapı kurarak, kendi sitemiz içerisinde herkesin ürünlerini rahatlıkla ekleyebileceği, etkileşim odaklı bir alan oluşturmak istiyoruz. Bu sayede kullanıcılar fazla malzemelerini ve ürünlerini ücretsiz olarak ilan verip satışa sunabilecekler.

1
HectorSalamanca

P1S Combo mu? Yoksa sadece P1S mi?

1
erolblt

@Kadir3D yazıcı videosu veya resimlerini de yükleyebilir misiniz.

1
Kadir3D
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
P1S Combo mu? Yoksa sadece P1S mi?
P1s modelidir 
0
Kadir3D
erolblt kullanıcısına cevaben:
@Kadir3D yazıcı videosu veya resimlerini de yükleyebilir misiniz.

Müsait zamanda onu da halledeceğiz:)

1
Kadir3D
erolblt kullanıcısına cevaben:
Hayırlı satışlar hocam.Bu arada yazıcı satışı ve benzeri ilanlar için bir çalışma yapıyoruz. Özellikle sadece 3D sektörüne özel ikinci el ilan alanı oluşturmayı planlıyoruz. Amacımız, satışların daha ...

İnşallah en kıza zamanda yazıcı ve tarayıcı sektörünün kalbi sadece 3dprindestek.com olur 🙏

1
HectorSalamanca

Merhabalar,

P1S'in sıfırı 23.400 TL'ye satılıyor. Hatta EFT ile 22.700 TL. Belirttiğiniz fiyata bakınca 2450 saatlik P1S için belirttiğiniz fiyat çok yüksek. 

Buradan bu makineyi almayı düşünenler için özellikle de 2450 saatlik makine olması sebebiyle sonradan yaşayabilecekleri arızalar sebebiyle almamalarını tavsiye ediyorum. 

https://store.metatechtr.com/bambu-lab-p1s-3d-printers

1
doruk

fiyat biraz piyasanın üstü olmuş gibi biraz daha uygun olsa makul olabilirmiş hocam iyi pazarlar yine de.

1
Kadir3D
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
Merhabalar,P1S'in sıfırı 23.400 TL'ye satılıyor. Hatta EFT ile 22.700 TL. Belirttiğiniz fiyata bakınca 2450 saatlik P1S için belirttiğiniz fiyat çok yüksek. Buradan bu makineyi almayı düşünenler için ...

Alıp almamak sizin tercihinize değil müşteri tercihine kalmış . 

Öncelikle metatechtr den almak isteyen alabilir teslim sürelerini bekleyebilirler . 

Olusabilecek sorunlar konusunda da teknik desteğimiz ile her zaman yanlarında olacagimizi belirterek makineyi olduğu gibi teslim etmiyoruz gerekli kontroller yapılarak bakimları yapılarak teslim edilecek olup sizin söyleminizi kınadım ve kınamaya devam edeceğim hayırlı günler . 

1
Kadir3D
doruk kullanıcısına cevaben:
fiyat biraz piyasanın üstü olmuş gibi biraz daha uygun olsa makul olabilirmiş hocam iyi pazarlar yine de.

Naçizane fikriniz için teşekkür ederim hocam diğer arkadaşımızın yorumunda gereken cevabi verdiğimi düşünüyorum hayırlı günler 🙏

1
HectorSalamanca

Merhaba,

Ben kendi düşüncemi makûl bir şekilde belirttim. Siz makinenizi satabilin diye olumsuz bir yorum yapmaktan kaçınacağımı düşünmeyiniz.

Buradaki üyelerimizin 22.700 TL verip 1 ay bekledikten sonra sıfır bir makineye sahip olabilmesi yerine 2450 saatlik bir makineyi 20.000 TL'ye almalarını tabi ki de tavsiye etmem. 

Tartışmaya gelmedim. Polemiğe girmeyeceğim. 

Takdir 3dprinterdestek katılımcılarınındır.

1