3d yazıcı alacağım yardımcı olur musunuz

3D Printer Alım - Satım
Konuyu Açan
Assenna
🥉 İlk Adım
28.01.2026 22:13
9 Yanıt
113 Görüntülenme

Öncelikle merhaba. 3dyazicilar hakkında araştırma yapmaya başladım. İki tane çocuğum var öncelik olarak evde onlar için oyuncak figürler falan basmayı düşünüyorum. Daha sonrasında da eşe dosta anahtarlık, ufak parçalar falan düşünüyorum. Mühendislik filamenti falan kullanmayacagim anlayacağınız. 30-35 bin TL ye kadar bir cihaz bakıyorum. Birde renkli baskılar alabileceğim bir cihaz olsun istiyorum. Deneyimlerinizi tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Yanıtlar 9

Emresoft

bambu p1s combo derim a1 combo aldım memnunum ama hız ve kalibrasyon kısmında p1s daha sağlıklı ve optimizesi etkili hem renkli baskı alımı kolay hemde kolay optimizeyle p1s derim

0
doruk

Ben de P1S derim; hem kapalı kasa olduğu için çocuklarınızın erişimi kısıtlanmış olur hem de Bambu yazıcılar konusunda vazgeçilmez bir noktaya gelmeye başladı—adeta Apple telefonlar gibi. AMS modülü sayesinde renkli baskı da alabilirsiniz.

Bambu Lab P1S Combo modeli, sizin fiyat aralığınızda bir cihaz.@Assenna 

0

Crealty k2 kombo nasıl sizce 

0

@Assenna merhabalar şimdiden hayırlı olsun.bizde daha yeni bambu lab combo aldık çok keyifli bir iş biz çok sevdik  hobi olarak başladık ama sanırım birtane daha yazıcı alıp ticari boyuta geçmek umarım herşey gönlünüzce olur çocuklarınızla keyifli vakitlerinin olur 

0
ArthurvMorgan

Normalde Bambulab a1 combo 21 bin civarında. Fakat 35 binlere kadar çıkabiliyorsanız Bambulab p2s combo aiırdım ben olsam. 

a1 combo : açık kasa, tablası hareket ederek model basıyor. combo terimi 4 renk baskı için ek parçası var demek. mühendislik flamentleri basamaz. Fakat en basit görünen flamentlerden pla'nın da çeşidi çok. karbon katkılı gibş abs flamentten daha dayanıklı çeşitleri olabiliyor. 

p2s combo: kapalı kasa. Kapalı kasa olması sayesinde mühendislik flamentleri de basabiliyor. Bir düşüğü p1s. Onu da tercih edebilirsiniz. Bunun 4 renk baskı olanında flament kurutucu da vardı sanırım. Nem, flamentlerin düşmanı. Ayrıca p serisinde tabla hareket etmiyor. Baskı sırasında extruder hareket ediyor. Bu yüzden A1'lerden daha gürültülü olduğu söylenir. 

p1s modeli: ekranı dokunmatik değildir. P2s modelini p1'in akıllı sensörlörle donatılmış hali diye okumuştum. p2s'in ekranı dokunmatik. 

0
yldrm3dcraft

@Assenna benim fikrimce a1 combo al en çok tercih edilen modeller arasında seri üretimciler vs için olsun kalan paranızada filament vs alırsınız en azından

0

35 e kadar bütceniz varsa şahsen önerim bambu lab p1s combo kendimde kullanıyorum memnunum

0
HectorSalamanca

Sırf PLA basacaksanız kapalı kasa yazıcı kesinlikle almayın. Fan sesinden yan odasında dahi durulmuyor. K1 Saç kurutma makinesiyle aynı denebilecek ses seviyesinde.

0
Bektassaka

@Assenna creality k2 combo kullanıyorum. memnunum. 

0