Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Bambu Lab A1 Combo vs Sparkx İ7 hangisi daha iyi bir tercih olur

3D Printer
B
Konuyu Açan
Bluemoon
🍀 Yeni Üye
09.04.26 04:18
3 Yanıt
113 Görüntülenme
0 Beğeni

Selamlar öncelikle bir süredir 3d yazıcı almayı düşünüyorum okulda aktif bir şekilde kullanmaktayım evde kendime almak istiyorum bambu lab a1 combo uzun zamandır ilgi çekiyor onun dışında az önce sparkx i7 yi gördüm tasarım bakımından neredeyse aynılar filamentlerin kapalı cfs lite modülünde olması artı bir özellik gibi geldi ayrıca yeni bir cihaz ve yapay zeka desteğide iyi ama diğeride a1 combo eski olarak söyleyebileceğim iki şey filamentlerin açıkta durması ve görece eski bir cihaz olması siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Yanıtlar 3

Onur

Merhaba, SparkX i7 ile Bambu A1 Combo tasarım olarak birbirine çok benziyor, baskı süresi ve temel özellikler açısından da aralarında kayda değer bir fark yok. SparkX i7'nin ekstra olarak sunduğu şeyler yapay zeka desteği ve kapalı CFS modülü, bunların dışında belirgin bir farkı yok.

Ben olsam kesinlikle A1 Combo'yu tercih edirdim. Çünkü Bambu ekosistemi çok büyük, karşılaşabileceğin her sorun için tonlarca içerik, forum yanıtı ve video mevcut. SparkX i7 ise yeni çıkan bir ürün olduğu için şu an için tavsiye etmem, sorun çıkarsa çözüm bulmak çok daha zor olabilir.

0
Kadir3D
Crealty sparkx i7 cfs modul dısında extra bir özelliği yok yapay zekada çok bir etki katmaz gibi geliyor  ve her zaman hemen hemen her cihazında tekniksel olarak olsun yada yazılımsal olarak olsun kronik bir sorun muhakkak barındırmakta bu yüzden ben olsam bambu lab A1 derim . En azından sorunsuz problemsiz sıkıntısız verimli cihaz.
0
3dprinter.58

Sparkx i7 bence yapay zekaya Kamera az çok falan ama bence en iyisi hersekilde snapmaker u1 

0