Fusion 360 ile Fonksiyonel Kardan Adam Tasarımı

3D Modelleme ve Tasarım
lux3dtasarim
Konuyu Açan
lux3dtasarim
🥉 İlk Adım
06.04.26 09:57
0 Yanıt
3 Görüntülenme
0 Beğeni

Herkese iyi forumlar arkadaşlar :)

Yeni yılda hem çam ağaçlarınızı süsleyecek hem de sevdiklerinize kendi üretiminiz olan bir hediye vermenizi sağlayacak özel bir proje ile karşınızdayım :)  LUX 3D TASARIM kanalımızda bu kez, basit bir figürün ötesine geçip fonksiyonel bir Kardan Adam tasarladım :)

🎥 Bu Videoda Sizi Neler Bekliyor?

Projenin her aşamasını, tasarım mantığını kavramanızı sağlayacak şekilde detaylandırdım:

Derinlemesine Tasarım Süreci: Yaklaşık 52 dakikalık, adım adım Fusion 360 modelleme aşaması.

Baskı Hazırlığı: Karmaşık formların sorunsuz basılması için kritik dilimleme ayarları.

Son Dokunuşlar: Baskı sonrası boyama süreciyle figürün nasıl canlandırılacağı.

Tasarım Değerlendirme: Projenin güçlü ve geliştirilebilir yönlerinin analizi.

Hem 3D modelleme becerilerini geliştirmek isteyenler hem de evine/ofisine şık bir dokunuş katmak isteyen dostlarım için oldukça kapsamlı bir rehber hazırlamaya çalıştım. Bu tarz tasarım yapmak isteyen arkadaşlar için faydalı olacaktır :)

🔗 STL Dosyasını İndirip Kendi Yazıcısında Basmak İsteyenler İçin:

👉 STL: Fonksiyonel Kardan Adam 

Sizce yılbaşı dekorlarında hangi filament renkleri veya türleri (Silk, Glitter vb.) daha iyi sonuç veriyor? Tasarımla veya videodaki tekniklerle ilgili sorularınızı aşağıda sormaktan çekinmeyin. Elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım :)

Zaman ayırdığınız için teşekkürler, herkese hatasız ve keyifli baskılar dilerim! ⛄💛

Yanıtlar 0

Henüz Yanıt Bulunmuyor

Bu konuya ilk yanıtı siz verin!