Fusion 360 ile 4 Farklı Hayalet Figürü Tasarımı

3D Modelleme ve Tasarım
lux3dtasarim
Konuyu Açan
lux3dtasarim
🥉 İlk Adım
03.04.26 11:12
1 Yanıt
11 Görüntülenme
0 Beğeni

Selamlar arkadaşlar,

Bugün sizlerle hem dekoratif hem de teknik açıdan oldukça öğretici bir proje paylaşmak istiyorum. Fusion 360 kullanarak 4 farklı hayalet figürünü nasıl modellediğimizi adım adım gösteriyorum.

🎥 Bu Videoda Sizi Neler Bekliyor?

Sadece tek bir modelle yetinmedik, modelleme ufkumuzu genişletecek iki farklı yöntemi de detaylandırdık:

İki Farklı Modelleme Yöntemi: Katı modelleme ve organik formlar arasındaki farkları uygulamalı olarak görüyoruz.

Bambu Studio ve Baskı: Tasarımları dilimleme aşamasından yazıcıdan (Bambu Lab P1S) çıkış anına kadar tüm süreçleri izliyoruz.

Özellikle figür tasarlamaya yeni başlayanlar veya Fusion 360'ta farklı yaklaşımlar arayan dostlarım için faydalı bir kaynak olacağını düşünüyorum.

🔗 STL Dosyası İçin: Hayalet Figürü STL 👻

Siz hayalet gibi organik formları modellerken hangi yöntemi (Form/Sculpt veya Loft/Surface) daha verimli buluyorsunuz? Tasarımlarla ilgili her türlü sorunuzu aşağıda cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler, herkese hatasız ve keyifli baskılar dilerim! 🖤💛

Yanıtlar 1

G

Bir önceki bal kabağı videonuz ve bu video içeriği, tam Cadılar Bayramı partileri için harika ürünler olmuş. O dönemlerde mağazalarda rahatlıkla satılabilir :D İş yapmak isteyenler için güzel bir fikir olabilir, sizin için de uygunsa.

0