Selamlar değerli 3DPrinterDestek ailesi! Hepinize keyifli bir gün dilerim.
Bugün sizlerle hem eğlenceli hem de teknik olarak öğretici bir "hızlı modelleme" projesi paylaşmak istiyorum. Sadece 15 dakika gibi kısa bir sürede Fusion 360 kullanarak nasıl estetik bir balkabağı figürü oluşturabileceğimizi inceledik.
🎥 Bu Videoda Neler Var?
Kısıtlı sürede kaliteli bir model ortaya çıkarmak için kullandığım yöntemleri detaylandırdım:
Hızlı Modelleme Teknikleri: Fusion 360'ın gücünü kullanarak formu nasıl hızlıca yakalıyoruz?
Dekoratif ve Fonksiyonel Tasarım: Bu model sadece bir figür değil, aynı zamanda gizli bölmeli yapısıyla fonksiyonel bir saklama kutusu (Jack-O-Lantern) olarak da kullanılabilir.
Baskı ve İnceleme: Tasarımın 3D yazıcıdan (Bambu Lab P1S) çıkmış halini ve yüzey kalitesini birlikte inceliyoruz.
Özellikle sevdiklerine kendi tasarımını hediye etmek isteyenler veya 3D modelleme becerilerini hızlandırmak isteyen dostlarım için harika bir pratik olacağını düşünüyorum.
🔗 STL Dosyası: Balkabağı Figürü STL 🎃
Sizler bu tarz organik formları modellerken hangi komutları (Loft, Sculpt vb.) daha sık kullanıyorsunuz?
Zaman ayırdığınız için teşekkürler, herkese sorunsuz ve keyifli baskılar dilerim! 💛