Bambu Lab A1 Combo vs Creality Hi Combo

Genel Tartışma
Konuyu Açan
gokhanbykara
🍀 Yeni Üye
01.03.2026 00:39
9 Yanıt
40 Görüntülenme

Herkese merhaba

Topluluk için çok teşekkür ederim öncelikle. 3D printer alacağım ama A1 Combo ile Hi Combo arasında kaldım. Stok bulmak çok zor şimdi sipariş versem bile Mayıs görünüyor teslimat. Kapalı kasa da alabilirim . 35k ya kadar. Yardımlarınız için teşekkür ederim 🙏🏻 Sizce Creality Hi Combo mu almalıyım yoksa bekleyip A1 Combo mu ?

Yanıtlar 9

Öncelikle topluluğa hoş geldiniz.

A1 ve Hi Combo stokları günümüzde ciddi şekilde sorun olmaya başladı. Bazı firmalarda stoklar çok hızlı tükeniyor. Şu an stok var görünüyor:

A1 Combo için:

https://www.robitshop.com/urun/1bambu-lab-a1-combo-3d-yazici-stoktan-teslim Burası güvenilir bir yerdir ancak stoklar çok hızlı bitebiliyor.

Hi Combo için:

https://www.robo90.com/creality-hi-combo-3d-yazici?srsltid=AfmBOopUjL039yxQrLNwZ6LLiTfPjnHbgmbZmkNOjS0enUhFBCqPBrZu Burası da güvenilirdir.

Fiyat/performans açısından Hi Combo diyebilirim çünkü iki cihazın da özellikleri oldukça benzer. Ben alacak olsam başlangıç için Hi Combo’yu tercih ederdim. İlerleyen süreçte kendinizi geliştirdikçe farklı modellere de geçebilirsiniz.

0
mert kullanıcısına cevaben:
Öncelikle topluluğa hoş geldiniz.A1 ve Hi Combo stokları günümüzde ciddi şekilde sorun olmaya başladı. Bazı firmalarda stoklar çok hızlı tükeniyor. Şu an stok var görünüyor:A1 Combo için:https://www.r...
mert:
Öncelikle topluluğa hoş geldiniz.A1 ve Hi Combo stokları günümüzde ciddi şekilde sorun olmaya başladı. Bazı firmalarda stoklar çok hızlı tükeniyor. Şu an stok var görünüyor:A1 Combo için:https://www.r...

Mert Bey yanıtınız için teşekkür ederim. Şu ana kadar yaklaşık 3 senedir şirkette Bambu X1 Carbon 2 adet ve 1 adet Bambu Lab A1 kullanıyorum. Başlangıç değil de orta seviye bir cihaz almak istiyorum açıkçası. A1 Combo güvenilir ve alışık olduğum için düşündüm sadece. Creality Konusunda herhangi bir bilgim yok maalesef 

0

Bambu’ya alışıksanız yine Bambu’dan devam edebilirsiniz. Eğer çoklu baskı almayacaksanız, Bambu Lab P1S’i de önerebilirim. Normalde bunun Combo versiyonu da vardı ancak şu an stokta yok. Hem kapalı kasa olduğu için bütün filamentleri basabilirsiniz hem de bunun stoğu Türkiye’ye girmiş durumda. Aksi hâlde, artık bu şekilde stoklu ürün bulmak oldukça zorlaştı.

0
Jakobiyan

Bende a1 combo ve hi combo arasında kaldım. İlk başta a1 alacaktım ama çoğu filamenti basmak için p1s aldım ve gayet memnunum. Şimdi yanına tekrar a1 almayı düşünüyorum ama stok çok az

0
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
Bende a1 combo ve hi combo arasında kaldım. İlk başta a1 alacaktım ama çoğu filamenti basmak için p1s aldım ve gayet memnunum. Şimdi yanına tekrar a1 almayı düşünüyorum ama stok çok az

stoktan teslim var şu an değerlendirebilirsiniz.

0
mert kullanıcısına cevaben:
mert:

Evet ama bu biraz fırsatçılık gibi geldi bana 10k daha fazla vermek doğal değil 

1
erolblt
gokhanbykara kullanıcısına cevaben:
mert:stoktan teslim var şu an değerlendirebilirsiniz.Evet ama bu biraz fırsatçılık gibi geldi bana 10k daha fazla vermek doğal değil
Evet, biraz fırsatçılık yapmışlar, piyasada ürün yokken stok açıp fiyatları piyasanın üstüne koymuşlar. Ancak biraz daha beklemekte fayda var, bence fiyatlar düşecektir. Alternatif olarak Snapmaker U1 makinesine de bakabilirsiniz. Hem renkli baskı alabiliyorsunuz hem de daha hızlı baskı imkânı sunuyor. Üstelik fiyatı diğer markalara göre daha uygun.
1
erolblt kullanıcısına cevaben:
Evet, biraz fırsatçılık yapmışlar, piyasada ürün yokken stok açıp fiyatları piyasanın üstüne koymuşlar. Ancak biraz daha beklemekte fayda var, bence fiyatlar düşecektir. Alternatif olarak Snapmaker U1...
erolblt:
Evet, biraz fırsatçılık yapmışlar, piyasada ürün yokken stok açıp fiyatları piyasanın üstüne koymuşlar. Ancak biraz daha beklemekte fayda var, bence fiyatlar düşecektir. Alternatif olarak Snapmaker U1...

Erol Bey değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Değerlendirmeye alacağım kesinlikle 

0
HectorSalamanca

Robitshop genelde bu tür fiyatlandırmaları yapıyor.

Örneğin bir yağmur sensörünü 80 TL'ye koyuyor. Belli bir süre sonra normal fiyatına 15-20 TL'ye düşürüyor.

0