Dostlar selamlar, acil şekilde bubbles heykel dosyalarına ihtiyacım vardır. Bu konuda destek olabilecek var mı ?
Bubbles dosya ihtiyacı
Yanıtlar 11
Merhaba, bahsettiğiniz bubbles heykel nasıl bir model anlayamadım. Bahsedebilir misiniz?
bu kalitede bir ürün olsun istiyoruz. Biz tüm ürünlerde kafa altı bölümü sabit bir şey çalıştık onu da atacağım
bizim çalışmammızı da ileteiyim, hepsinde kafa kısmını fotograf olarak verecegız
şeklinde talep
Ben baloncuk heykelleri düşünmüştüm ama bu görsellleri atınca kafa karıştı biraz
Anladığım kadarıyla sarı siyah figürü başkası yaptı. Sizden de onun gibi bir ürün istiyorlar.
Sizin taslağınız kafasız beyaz tişörtlü fotoğraf. Onun üzerine talebe göre kafa yerleştiriyorsunuz. Doğru mu?
bizim çalışmammızı da ileteiyim, hepsinde kafa kısmını fotograf olarak verecegız (bu cümlede onlara ait)
düğüm çözüldü :) gri pantolonlu model yapılacak. hepsinin kafası ayrı olacak. bize fotoğraf verilecek o fotoğraflardaki simalar bu ürünün kafası olacak. 30 farklı kafa yani.
ben yaparım diyen var ise 18.00 e kadar dönüş yaparsa sevinirim.
@Bektassaka Ben bunu gemini'den denedim. Fakat sadece 1 kere iyi sonuç verdi. Buraya atılabilecek boyuttaki dosyayı ekliyorum.
Deneyip size dönüş yapayım sizin için de uygunsa
mocal:
Deneyip size dönüş yapayım sizin için de uygunsa
Tabi ki