Fatura Kesebilecek Biri Var Mı?

Genel Tartışma
HectorSalamanca
Konuyu Açan
HectorSalamanca
⚙️ Aktif Üye
17.02.2026 21:20
7 Yanıt
58 Görüntülenme

Merhabalar,

Belediyeye Atatürk heykeli üretip satacağım. Model ve fiyat konusunda anlaştık. Fakat doğal olarak fatura istiyorlar. Benim üzerime şirketim olmadığı için faturalandıramıyorum.

37,500 TL tutardında fatura kesebilirim diyen varsa bana ulaşabilir mi?

Yanıtlar 7

hayırlı olsun hocam çevrenizde tanıdık esnaf varsa onun üzerinden yapabilirisniz ama filament filan alırken o kişiye faturayı kestirin ki firmasına ürün girişi ve çıkışı olabilsin zaten vergisini de vereceğinizi söylerseniz kabul ederler. Gelişmeleri de bizimle paylaşırsanız çok seviniriz. Şimdi den başarılar diliyorum. @HectorSalamanca 

0
yldrm3dcraft

aslında forum içide yapılabilir birşey vergi levhası olan bir temsilcimiz olsa biz filament alırken onun adına fatura kestiririz geri satış yapıncada satış faturası kestirerek gelir ile giderinin oranlarız hem %20 vergi hemde %3-5 kar veririz

0
HectorSalamanca

@mert İlla hediyelik eşya satan bi yerden olması gerektiğini söylüyorlar.  Ayrıca doğrudan temin olduüu için 3 farklı satıcıdan da fiyatı ben almalıymışım.

0
erolblt

@HectorSalamanca  3 farklı proforma olacak ama en uygun proforma sizin olması gerekiyor. Resmi kurumla iş yaptığınız için süreci hep böyle ilerletiyorlar. Yada bir muhasebeci tanıdığınız varsa ona bir sorun isterseniz.

0
Bektassaka
@HectorSalamanca selamlar, detayları özelden görüşelim destek olmaya çalışırım
0

@Bektassaka @HectorSalamanca   güzel bir forum ruhu oldu yardımlaşmayı görmek çok güzel 🤩 umarım her şey gönlünüzce olur.

0
Bektassaka

@HectorSalamanca eğer fatura işini başka şekilde halledersen proforma hazırlayabilirim sana o konuda da destek olmaya çalışırım bilgin olsun

0