Yeri geldikçe belirtiyorum ve Erol bey gerçekten fikirlere önem veriyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ederim.
Ben yıllardır sözlük sitelerinde takıldığım için gözüm hep bu tür sistemleri arıyor. Yeni arayüz tasarlanırken ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama benim gözümün aradığı şeyleri ufak bir liste yaptım.
1. Sadece konuyu açana değil yazanlara da beğeni, favori atabilmek. Özellikle arşivleme sistemi olsa güzel olur. Birisinin yazdığı bir şeyi arşiv kısmına atıp daha sonra profilimden görmek güzel olurdu.
2.Düzenleme modu olması. Özellikle ben yazdığım yazılarda çok harf hatası yapıyorum ve farkedemeyebiliyorum.
3. Sadece 10 mb sanırım dosya ekleme. Bu az gibi geldi bana.
4. özet akış. Bu sözlüklerden kalma bir alışkanlık. başlıklar arasında gezerken sadece başlıkları görmeye alışmış gözüm.
5. Burasının bir 3d sitesi olduğunu düşünürsek 3d önizleme olsa dosyalar için güzel olurdu.
6. resimlerin yazı altında değilde yazının içinde görünmesi bana daha güzel görünüyor. Yazının içinde ilgili yere koymak bence daha düzenli.
Yazdıklarımın bazısı özellikle sunucunu fiyatını arttıracak şeyler farkındayım. Bazıları da hazır bir format kullanılıyorsa yapısal olarak müsaade etmeyebilir. Yazdıklarım gönülden geçenler diyelim.