Forum Hakkında Öneri, Görüş ve Düşünceleriniz

Genel Tartışma
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
🧠 Rehber
12.02.2026 17:57
9 Yanıt
54 Görüntülenme

Forumumuzda kapsamlı bir yenileme sürecine giriyoruz. Şu ana kadar aldığımız geri bildirimlerin büyük bir kısmını dikkate alarak önemli düzenlemeler yapacağız. Amacımız, bol özellikli, daha kullanışlı ve keyifli bir forum ortamı oluşturmak.

Yapımızı baştan sona yenileyerek, birbirinden güzel ve dikkat çekici yeniliklerle karşınıza çıkacağız. Bu süreçte sizlerin öneri ve tavsiyeleri bizim için büyük önem taşıyor. Eklemek istediğiniz her türlü fikir ve görüşü bizimle paylaşmanızı çok isteriz.

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yanıtlar 9

Bektassaka

@erolblt çabalarınız ve özverili çalışmalarınız için teşekkür ederim. zaten bir süredir sizinde bahsettiğiniz gibi paylaşımlar içerisindeyiz. bu nedenle yeni sistem netleştiğinde eklenmesi gereken birşey var yok daha net olabilir. bu süreçte bizimde elimizden gelen bir şey olursa seve seve destek olmak isteriz.

0
Remparts

Hocam ben forumdan siyah arayüz bekliyorum . Gece geç saatlerde yazılanları okumak gözümü ağrıtıyor. Bir Gece modu çok hoşuma giderdi . Onun haricinde bence 3D Destek forumu gayet kullanıcı dostu bir arayüze ve ilgili üyelere sahip. 🙌

0
erolblt

@Remparts bu güncelemede gelecek inşallah notlarım arasında olan bir özellik

0

@Remparts hocamın dediği gibi koyu sistem arayüzü seçeneği çok iyi olur.

0
Jakobiyan

Dark mode şart 

0
ArthurvMorgan

Yeri geldikçe belirtiyorum ve Erol bey gerçekten fikirlere önem veriyor. Bu anlamda kendisine teşekkür ederim. 

Ben yıllardır sözlük sitelerinde takıldığım için gözüm hep bu tür sistemleri arıyor. Yeni arayüz tasarlanırken ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama benim gözümün aradığı şeyleri ufak bir liste yaptım. 

1. Sadece konuyu açana değil yazanlara da beğeni, favori atabilmek. Özellikle arşivleme sistemi olsa güzel olur. Birisinin yazdığı bir şeyi arşiv kısmına atıp daha sonra profilimden görmek güzel olurdu. 

2.Düzenleme modu olması. Özellikle ben yazdığım yazılarda çok harf hatası yapıyorum ve farkedemeyebiliyorum. 

3. Sadece 10 mb sanırım dosya ekleme. Bu az gibi geldi bana. 

4. özet akış. Bu sözlüklerden kalma bir alışkanlık. başlıklar arasında gezerken sadece başlıkları görmeye alışmış gözüm. 

5. Burasının bir 3d sitesi olduğunu düşünürsek 3d önizleme olsa dosyalar için güzel olurdu. 

6. resimlerin yazı altında değilde yazının içinde görünmesi bana daha güzel görünüyor. Yazının içinde ilgili yere koymak bence daha düzenli. 

Yazdıklarımın bazısı özellikle sunucunu fiyatını arttıracak şeyler farkındayım. Bazıları da hazır bir format kullanılıyorsa yapısal olarak müsaade etmeyebilir. Yazdıklarım gönülden geçenler diyelim. 

0
yucakcraft3d

Acaba sadece ben de mi oluyor? Bir konuya yorum yaptıktan sonra farenin üzerin de ki tuş ile geri gitmek istediğim de ilk önce yazmış olduğum yorum satırına dönüyor, sonra bir kez daha geri tuşuna basınca ana sayfaya dönüyor. 

Yorum yaptıktan sonra sanki başka bir sayfaya gidiyormuş gibi bir şey oluyor. 

Bunu düzeltebilirseniz güzel olur. 

0
yucakcraft3d
Yeni konu açarken, medya ekleme kısmına, video seçeneğide gelmeli bence, bazı durumlarda sorunu anlatmak için görsel yetersiz kalabiliyor. 
0
Jakobiyan

Beni hatırla tuşuna basmama rağmen her gün hesap girmek zorunda kalıyorum. Buna bir çözüm var mı

0