Snapmaker U1 Hakkında Görüş

Genel Tartışma
Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🏅 Destekçi
11.02.2026 14:06
2 Yanıt
42 Görüntülenme

Dostlar merhaba,

Malumunuz Snapmaker U1 Mart ayında sahada olacak gibi. 4 kafalı olması hem 4-6x süre kısaltması hemde atık azlığı nedeniyle malzeme kârı sağlayacak gibi görünüyor.

Makineyi almak istiyorum; ancak şuan da nasıl bir makine olduğu bilinmiyor. Testlerden başarılı sonuçlar çıktığı belirtilmiş vs. 

Sizlerinde bu konuda görüşlerini rica ederim. Belki başka bilgilerle karşılaşmışsınızdır. 

Muhtemelen piyasaya çıktıktan sonra en az 1 ay sorunsuz kullanılacaktır ve bu aşama da iyi pr ile ürünün fiyatı da artacaktır. 

Sizce şimdiden alınmalı mı ? yoksa oluşabilecek fiyat farkını göze alıp beklenmeli mi ?

Yanıtlar 2

Ne kadar doğru bilmiyorum, ama zaman açısından bizim için çok önemli. Çünkü bu sektörde en kritik faktör zaman ve şu an bu işlemi Snapmaker yapıyor gibi görünüyor.

Ben fazla sorun çıkacağını düşünmüyorum; çünkü ürün sektöre oldukça güçlü bir şekilde giriyor ve herkesin beklentisi yüksek. Eğer bu beklentiyi karşılayamazsa, bir anda piyasadan silinebilir. Bana kalırsa alınabilecek bir cihaz, üstelik fiyat farkı zamanla çok büyük olmayacaktır. Sektör genişliyor, rakip sayısı artıyor ve fiyatı çok yükselten satılamaz, reklam yapılamaz.

Yine de yazıcıların gerçek performansı, kullanım başladıktan sonra daha net ortaya çıkar. Eğer alma şansınız varsa ve bu işi gerçekten yapmayı planlıyorsanız, bence değerlendirebilirsiniz.

0
Bektassaka

@mert görüşlerin için teşekkür ederim.

0