Creality Ender 3 V3 SE ile alakalı

Genel Tartışma
yucakcraft3d
Konuyu Açan
yucakcraft3d
🏅 Destekçi
01.02.2026 12:29
4 Yanıt
87 Görüntülenme

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün içerisinde sosyal medya üzerinden bana 3 kişi yazdı, v3 SE makine kullanan arkadaşların bazıları görselde olduğu gibi, makineyi açarken bu şekil de mavi ekran da kalıyor ve açılmadığını söylediler. Ben de v3 SE kullanıyorum, böyle bir şey benim başıma gelmedi, ama peş peşe insanlar sorunca ben de sebebini merak ettim, acaba sadece v3 SE ile alakalı mı? Yoksa diğer Creality modellerinde de aynı sorunu yaşayan var mı? Sebebi ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa eğer, ben de bana yazan kişilere çözüm sunmuş olurum.

Ekli Dosyalar
WhatsApp Image 2026-02-01 at 12.08.34.jpeg
WhatsApp Image 2026-02-01 at 12.08.34.jpeg
65,58 KB

Yanıtlar 4

Remparts

Bu sorun normal bir sorun değil. Muhtemelen yazılım veya anakartında bir sorun var. Zamanında bende 3v3 se nin ana kartını yaktım . bir anlık elektrik voltajının yüksek gelmesi sonucu yazıcı bozuldu . Benzer bir sebeb bu cihaz da da olabilir

0
yucakcraft3d

@Remparts Söylemelerine göre yazılım güncellemesi yapmışlar, fakat değişen bir şey olmadığını söylediler. 

0
yucakcraft3d

@Remparts Bir kişi de bakım ve temizlik yapmak için makineyi sökerken anakarta metal temas ettiğini söylemişti, acaba o esnada bir şey mi oldu?

0
Remparts

@yucakcraft3d Emin değilim birçok sebebi olabilir ama anakart ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum

0