Genel Tartışma
Konuyu Açan
Kursat
🏅 Destekçi
28.01.2026 08:32
5 Yanıt
57 Görüntülenme

Bambu lab p1s combo kullanıyorum saatte ortalama ne kadar para harcıyor elektirik olarak bilen varmı yardımcı olurmusunuz

Yanıtlar 5

Emresoft

daha bu sabah videosunu izledim tam hesap edemem ama boşta çalışan bambu 0.8 A çekiyor ısıtıcının durumuna göre 8-9 arası çektiğini söyledi 

0
yldrm3dcraft

sitemizin maliyet hesaplama bölümünde 0.2 kw çektiği yazıyor bulunduğunuz bölgede birim fiyatı ne kadar ise hesaplarsınız

0
erolblt

Maliyet hesaplama alanından ortalama değerlerini hesaplayabilirsiniz.

Linke tıklayıp gidebilir veya üst menüden gidebilirsiniz.

https://www.3dprinterdestek.com/3d-baski-maliyet-hesaplama

@Kursat 

0
ArthurvMorgan

Sırf meraktan bir watt metre alasım var. Napıcam wattmetreyi deyip senelerdir almıyorum fakat senede 2-3 defa bir şeyleri ölçmeye lazım oluyor.  Çok ilgilenenler wattmetre alıp bakabilir. Bana başka şeylerde de lazım oluyor. Ucuz da bir şey aslında. 

0
HectorSalamanca

Merhaba,

Elimde bu konuya açıklık getirebileceğini düşündüğüm ve aşağıda fotoğrafını paylaştığım bir ürün var. Bunu 2-3 senedir kullanıyorum. Mobil uygulamasından anlık ve günlük güç tüketimini gösteriyor. Otomasyonlarını kurabiliyorsunuz. Aşırı veya düşük gerilimde kapansın, bildirim versin gibi birçok otomasyonları var. Ben burdan günlük, aylık ve yıllık izliyorum.

K1 kullanıcısı olarak PLA için hesapladığımda ortalama 170-180 Watt/sa tüketimi var.  (K1'in katalog verisinde anma gücü 350w/sa)

Bu da ortalama 45 kuruş/saat oluyor. 

bilicra.png
bilicra.png
197,19 KB
0