Uygun fiyata kaliteli filament nerden alınır

Genel Tartışma
Konuyu Açan
Arzuekinci59
🏅 Destekçi
27.01.2026 12:03
12 Yanıt
89 Görüntülenme

Beta flament kullandım aslında memnunum uygun fiyata kaliteli flament toplu nereden alınır 

Yanıtlar 12

yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 benim tercihim porima smart pla ürününü kullanıyorum 60 lira uyguna eco smart pla varda kimi kullanıcı sarımından dolayı arada takılma yaşandığını söylüyor ama smart pla hakkında bir şikayet duymadım bu zamana dek

0
erolblt

Şu an için fiyat/performans açısından en uygun bulduğum marka Filenta Filament. Baskı sırasında da herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyatı yaklaşık 390 TL civarında.

Ayrıca Elas Filament’e de bakabilirsiniz. Bazı bayiler toptan alımlarda daha uygun fiyat verebiliyor diye biliyorum. Bu markayı kullanan da oldukça fazla.. @Bektassaka  400 TL civarında toptan almıştı diye biliyorum.

0
Emresoft

yerli malı milli gurur! filenta hiç sorun yasamadim valment filamentte güzeldi renk yelpazesi ikisininde geniş 

0
yucakcraft3d

Benim denediklerim arasında en uygun fiyatlısı Microzey, baskılarda sorun yaşamadım, yüzey kalitesi güzel.

0

@yldrm3dcraft porima yi deneyeceğim çok olumlu yorrumlar duyuyorum çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 

0

@erolblt çok teşekkür ederim  filinta elementi  deneyeceğim fiyat olarakta iyi diğerleri daha pahalı  sanırım en azından benim baktiklarim 

0

@Emresoft çok teşekkür ederim cevabınız için filinta filementi muhakkak deneyeceğim 👍

0
@yucakcraft3d microzey ide hiç duymadım ne kadar yolun başındayım hemen arastırıyorum.cok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 
0

@Bektassaka merhabalar elas filamenti kullandınız mı memnun musunuz ne kadara ve nerden temin ettiniz acaba

0
Bektassaka

@Arzuekinci59 merhaba, evet stoklarımın %95 i elas :) çok memnunum nazar değmesin :)

0
yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 rica ederim genelde arkadaşlarımda porimadan yana sipariş vereceğiniz zaman sadece günün ilk saatlerini tercih ederseniz renkler bitmeden yetişirsiniz gün içine kalınca stok sorunu oluyor sipariş yoğunluklarından aynı günde de kargo yapıyorlar zaten 

0
yucakcraft3d

@Arzuekinci59 Rica ederim.

0