Merhabalar sonunda Bambu lab A1.Combo cihazımızı aldık şuanda salonda (baş köşede duruyor🫣🫣🫣)raf yapıp balkona koymak istiyorum malum kış olduğundan dolayı uygun olur mu bilemedim
Evde yazıcı için en uygun yer
Yanıtlar 13
@Arzuekinci59 öncelikle koyacağınız rafın baya sağlam olması lazım cihaz titreşiminden etkilenmemesi adına sonrasında yazıcının köşelerinden sabitlemek için parça basmanız gerekir ama yazıcıyı ne serbest bırakmalı nede çok sıkmalı onun dışında balkonunuz soğuk is ona göre baskı esnasında çalışan soğutma fanının ayarını kısmanız fan ayarını düşürmeniz gerekir
Sanırım ev kullanıcıların büyük bir çoğunluğu makineyi kendi odasında kullanıyor, ben de dahil.
@ yucakcraft3d o sesle sanırım uyuyamayiz teşekkür ederim
@Arzuekinci59 Bu işlerden çok anlamam fakat nem de baskı kalitesinde ve basım aşamasında çok sorun çıkarabiliyor. Hatta belki okumuşsunuzdur, flamentler nemi hiç sevmiyor. Bu yüzden flamentlerin nemsiz ortamda saklanması tavsiye ediliyor. Bir de balkonunuz zemin katta ve bahçeye falan bakan nemli bir ortamdaysa ben olsam başka yer tercih ederim. Bilgili arkadaşlar konuya daha çok hakimler. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.
Çok teşekkür ederim bende nem ve ısı konusunda tedirgin oldum ev 2 kat rutubet yok normalde ama
Merhaba,
Yazıcınızı yerde, düz bir zeminde kullanmanızı öneririm.
Ortam sıcaklığınızın fazla değişmediği, nemin fazla olmadığı ortamlarda ideal olacaktır. Yaklaşık 20 dereceleri sağlamanızı tavsiye ederim.
Ayrıca filamentlerinizi açıkta AMS ünitesinde özellikle soğuk ve nemli ortamlarda kullanmaktan kaçının.
@Arzuekinci59 Ben mışıl mışıl uyuyorum, makine sesinden dolayı uyuyamama problemim olmadı 😃😃😃
@Arzuekinci59 Tabi danışabilirsiniz. Ortam sıcaklığının baskı kalitesine olan etkisi bilinen bir gerçek.
@Arzuekinci59 Balkonda deneme yaptıktan sonra deneyiminizi burada anlatırsanız sevinirim, bize de fikir olmuş olur.