Evde yazıcı için en uygun yer

Genel Tartışma
Konuyu Açan
Arzuekinci59
🏅 Destekçi
25.01.2026 12:18
13 Yanıt
89 Görüntülenme

Merhabalar sonunda Bambu lab A1.Combo cihazımızı aldık  şuanda salonda (baş köşede duruyor🫣🫣🫣)raf yapıp balkona koymak istiyorum malum kış olduğundan dolayı uygun olur mu bilemedim 

Yanıtlar 13

yldrm3dcraft

@Arzuekinci59 öncelikle koyacağınız rafın baya sağlam olması lazım cihaz titreşiminden etkilenmemesi adına sonrasında yazıcının köşelerinden sabitlemek için parça basmanız gerekir ama yazıcıyı ne serbest bırakmalı nede çok sıkmalı onun dışında balkonunuz soğuk is ona göre baskı esnasında çalışan soğutma fanının ayarını kısmanız fan ayarını düşürmeniz gerekir

0
yucakcraft3d

Sanırım ev kullanıcıların büyük bir çoğunluğu makineyi kendi odasında kullanıyor, ben de dahil.

0
@yldrm3dcraft  v verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim iyi günler
0

@ yucakcraft3d o sesle sanırım uyuyamayiz teşekkür ederim 

0
ArthurvMorgan

@Arzuekinci59 Bu işlerden çok anlamam fakat nem de baskı kalitesinde ve basım aşamasında çok sorun çıkarabiliyor. Hatta belki okumuşsunuzdur, flamentler nemi hiç sevmiyor. Bu yüzden flamentlerin nemsiz ortamda saklanması tavsiye ediliyor. Bir de balkonunuz zemin katta ve bahçeye falan bakan nemli bir ortamdaysa ben olsam başka yer tercih ederim. Bilgili arkadaşlar konuya daha çok hakimler. Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim.

0
ArthurvMorgan

Hayırlı olsun bu arada.

0

Çok teşekkür ederim bende nem ve ısı konusunda tedirgin oldum ev 2 kat  rutubet yok normalde ama 

0
HectorSalamanca

Merhaba,

Yazıcınızı yerde, düz bir zeminde kullanmanızı öneririm.

Ortam sıcaklığınızın fazla değişmediği, nemin fazla olmadığı ortamlarda ideal olacaktır. Yaklaşık 20 dereceleri sağlamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca filamentlerinizi açıkta AMS ünitesinde özellikle soğuk ve nemli ortamlarda kullanmaktan kaçının. 

0
yucakcraft3d

@Arzuekinci59 Ben mışıl mışıl uyuyorum, makine sesinden dolayı uyuyamama problemim olmadı 😃😃😃

0
@HectorSalamanca çok teşekkür ederim bende sizin mesajınızı okuyunca hemen denemelere başladım balkonda cam balkon ve petek var şuanda 20 derece ve üzerinde biraz nem ve ısı takibi yapayım izninizle tekrar danisacagim size 
0
@yucakcraft3d 😂😂😂sizin adınıza sevindim iyi uykularınız olsun sanırım ben balkon çalışmalarına devam edeceğim 
0
HectorSalamanca

@Arzuekinci59 Tabi danışabilirsiniz. Ortam sıcaklığının baskı kalitesine olan etkisi bilinen bir gerçek.

0
yucakcraft3d

@Arzuekinci59 Balkonda deneme yaptıktan sonra deneyiminizi burada anlatırsanız sevinirim, bize de fikir olmuş olur.

0