merhaba filament alirken en cok dikkat ettiginiz sey nedir ucuz olmalimi yoksa kaliteli olmasimi ?
Filament Alirken en cok neye dikkat ediyorsunuz ? Fiyat Kalite ?
Yanıtlar 5
Malesef ki her zaman ilk önce fiyata bakıyorum. Keşke fiyata bakmadan kaliteye yönelebilsek.
acaba cogunluk bu sekildemi dusunuyor yoksa, ben bu markanin disinda farkli marka kullanmiyorum denemem diyenlerde varmidir cogunluk nedir acaba
Fiyat en büyük etken olabilir ama ürünün kalitesi daha da önemli hem FP ve hem de ürün kalitesi iyi olursa kimse hayır demez bence azimle yapabilirisiniz. Neden olmasın. @Porix3D
@Porix3D deneme yanılma yoluyla anlarsın bence birde ne amaçla kullandığına bağlı detay gerektirmeyen kaba baskılarda 0,6 mm ile geri dönüştürülmüş filamentte kullanabilirsin seri üretimlerde genelde porima kullanıyorlar hem fiyat hem performans açısından yeterli oluyor ama porimanın filamentlerindede farklılıklar çeşitler var her çeşidin ayrı özelliği var kimisi darbeye dayanıklı kimisi yüksek ısılara
Baskı kalitesi,İpliklenme,Kullanıcı yorumları,fiyat vs vs birsürü sey var ama bilindik markanın filamentleri ender olsun esun vesaire olsun üzmez.