Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım Bambu Lab A1 Combo makinem ile önerileriniz ve tavsiyeleriniz nedir?
Yeni başlangıç
Yanıtlar 26
Bambu Lab A1 genel olarak oldukça iyi bir cihaz. Düzenli yağlama ve bakımlarını aksatmadığınız sürece ciddi bir sorun yaşatmıyor. Ben sadece AMS modülünü yazıcının üstüne aldığım için oluşan yükten dolayı Z eksenlerine destek ekledim. Bununla ilgili konu linkini de paylaştım, isterseniz göz atabilirsiniz.
Teşekkür ederiim bilgilendirmeniz için. Peki yağlama ve bakımını nasıl yapmam gerekir fazla bilgil yok.
Önerdiğiniz flament çeşitleri nelerdir hangi markalardan almalıyım?
@ys_atolye3d ben porima smart pla kullanıyordum tekrar yeni yazıcım için 8kg tekrar sipariş verdim bugün ulaştı elime f/p fazlası ile
@yldrm3dcraft neee zaman gelicek bende oradan sipariş verdim 1-31 mart ön sipariş süresi
@ys_atolye3d ben 3 gün fark ile şubat teslimini kaçırdım :(
@yldrm3dcraft bende aynı şekilde oldu şubat teslimini kaçırdım şuan gelmişti makinalar elimize :(
peki bu 3d baskıları nerde yapabilirim nerde tasarlayabilirim örneklerini nerden bulabilirim heryer paralı @yldrm3dcraft
Kendim özel olarak nereden yapabilirim peki istediğim şekilde tasarlayabileceğim bir yer var mıdır? @yldrm3dcraft