Tabla Yapıştırıcısı Öneri

Bambu Lab
eeyigunn
Konuyu Açan
eeyigunn
🏅 Destekçi
13.04.26 21:56
5 Yanıt
22 Görüntülenme
0 Beğeni
3D Yazıcı Modeli : Bambu Lab A1

Hangi tabla yapıştırıcısını önerirsiniz fiyat performansı olarak ? 

Çünkü tablamda bazı baskılarda yapışmama sorunu var. Temizlik yaptıktan sonra yapıştırıcı dökmemin daha doğru olduğunu okumuştum acaba bu doğru mu?

Yanıtlar 5

bsaatolye

Kendi düşüncem olduğunu belirterek konuya başlamam gerekli 

6-7 senedir yazıcılarla uğraşıyorum zamanında pei yaygın değilken cam üstünde baskı alıyordum yapıştırıcı pla için kullanım sağlamadım tek nokta elle deymemek IPA ile fiber bezle temizleme yaparak çokça baskı aldım pei tabla kullanıyorum şuan abs ve benzeri meryaller (zorlayıcı) baskı almıyorsanız yapıştırıcı kullanımında kaçının derim çünkü zamanla tam temizlik yapmadığımız için her seferinde pei gözenekleri doluyor ve iş dahada zorlanıyor farkı göreceğinizden eminim ıpayı aldıktan sonra tablanızı güzelce sabunla yıkayın ıpayla silin baskınızı alın naçizane tavsiyem budur.

1
yldrm3dcraft

Ben çoğu zaman kullanmıyorum fakat bazen porimanın kendi markası olan porisafeyi kullanıyorum tabla soğuk iken sıkıp kurumasını bekleyip öyle baskı alıyorum

1
eeyigunn
bsaatolye kullanıcısına cevaben:
Kendi düşüncem olduğunu belirterek konuya başlamam gerekli 6-7 senedir yazıcılarla uğraşıyorum zamanında pei yaygın değilken cam üstünde baskı alıyordum yapıştırıcı pla için kullanım sağlamadım tek no...

Şu an zaten BambuLab A1 kullanıyorum Pla ile basıyorum. Ama bazen baskım tutmadığı için kullanmam gerektiğini düşündüm. Ipay derken neyi kastettiğinizi anlamadım. 

Tavsiyeniz için de çok teşekkür ederim. 

0
bsaatolye

@eeyigunn ıpa (ızopropil alkol) kolonyacılarda bulabilirsiniz yalınlarınızda varsa yoksa internetten de sipariş verebilirsiniz fıs fıs ufak kolonya şişesine koyup tabla temizliğinde 2-3 fıs sonra fiber bezle güzelce el değirmeden sildiniz mi sorun sıkıntı yaşamazsınız inşallah 👍

0
Jakobiyan

şu ana kadar hiç tabla yapıştırıcısı kullanmadım. Tablayı iyice temizliyorum sonra 70 dereceye çekip prit sürüyorum yada şekerli su döküyorum siliyorum. Arada bir dosya hızından kaynaklı sorun yaşıyorum o kadar. Ama dosyada sorun yoksa hiç kalkma olmuyor. Sadece şekerli su da baskının tabanında baklava tadı oluyor 😂

0