E ticaret üzerinde 3d yazıcılar için flament üretimi yapıp satış yapmak istiyorum ama toplu almak istediğim flamnet için üretim hattı çok pahalı old için kendi markamı yapıştırıp satmak istiyorum bu 3d flament türkiyede nerden alabilirim uygun ama kaliteli olarak toplu şekilde
Toplu flament alımı
Yanıtlar 8
Yerli üretim yapan firmalarla görüşme sağladınız mı? Bildiğim kadarıyla bazı firmalar belirli adetlerin üzerinde anlaşma yaparak size özel üretim yapabiliyor. Kendi markanızla üretim yaptırma imkânı olabiliyor, bu yüzden yerli üreticilerle iletişime geçmenizi öneririm.
@Runin
@erolblt bi kaç firmaya yazdım ama onlarda yüzde 10 15 dedi ben orada alsam bu sefer nette komisyon kargo derken bi para bırakmıyor hat araştırması yaptım 1.5 milyondan aşagı yok
Birçok firma e-ticaret platformlarından çekilmeye başladı. Bunun en büyük nedeni, platformlardaki yüksek komisyon oranları ve ödemelerin genelde 15–30 gün içinde yapılması. Bu durum satıcılar için ciddi bir nakit akışı problemi oluşturuyor.
Bu yüzden çoğu firma artık kendi web sitesi üzerinden satış yapmayı tercih ediyor ve bu şekilde daha kârlı oluyorlar. Kendi sitenizi açarak satış yapmayı tercih ederseniz, kâr oranınız da belirgin şekilde artacaktır. Ayrıca genelde ne kadar yüksek adetle ürün alırsanız, üreticiler de buna göre iskonto uyguluyor.
Siz kaç kg almayı düşünüyordunuz? Size verilen fiyatlar hangi adetler için geçerliydi?
İstediğim kalitede bi kaç firma vardı yazdım onların bazısı da toplu satışımız yok dedi olanlar da kendi sitelerinde piyasa fiyatına ek fiyat çıkartıyor o yüzden e ticaret platformu biraz zor oluyor açıkçası
yurtdışından getirt diyeceğimde artık çok zor iş ithalat firması kurman gerekir
Hocam Gümrük yasası çok sıkıntı oldu . Ben bir süredir Valment marka filament kullanıyorum F/P açısından da gayet iyi sizde tercih edebilirsiniz.
Benim yaşadıgım şehirde onların merkezi ilk başta kullandım ama filament konusunda pek iyi degiller gevşek sarımları var daha da kötüsü filamentleri çok kaliteli degil hatta bizzat gidip aldım yeni nozzle almak zorunda kaldım o dereceydi şuan bilmiyorum ama o fiyata daha kalitelileri var