Hayır işi için kumbara model destek

Genel Tartışma
Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🏅 Destekçi
15.04.26 23:27
3 Yanıt
8 Görüntülenme
2 Beğeni

Dostlar selamlar,

DMD Kas hastası bir yavrumuz var, bir bağış kampanyası yürütüyoruz. Esnaflara kumbara vs bırakıyoruz. Malum maliyet sıkıntılı oluyor. Metal kumbara vs var onlarıda açtıktan sonra tekrar kullanamıyoruz. Bu nedenle düz bir kumbara modeline ihtiyacım var bölgemdeki esnaflara dağıtmak için. Alt tarafında da dönmeli bir kilit olacak şekilde doldukça açıp boşaltacağımız bir düzen. Araştırdım ama düz bir şey bulamadım. Bu konuda destek olabilecek var mıdır ?

Yanıtlar 3

erolblt

Tasarım konusunda @lux3dtasarim belki bir el atabilir ?

1
lux3dtasarim

@Bektassaka Hocam selamlar öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletmek isterim. Allah acil şifalar versin inşallah. Bu konuda istediğiniz düzende bir tasarım yapmaktan memnun olurum. 

İhtiyacım olanlar;

1. Kumbara boyutu ( Örn; 15x15x15 cm )
  2. Kumbara üstünde yazmasını istediğiniz bir yazı var mıdır? 

Bana bunlar hakkında bilgi verebilirseniz ücretsiz bir şekilde bir tasarım yapıp dosyasını paylaşabilirim. İlaveten aklınıza gelen bir şey olursa belirtebilirsiniz tasarıma dahil edebilirim.

Yanıtınızı bekliyor olacağım 🙏

2
Bektassaka
lux3dtasarim kullanıcısına cevaben:
@Bektassaka Hocam selamlar öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletmek isterim. Allah acil şifalar versin inşallah. Bu konuda istediğiniz düzende bir tasarım yapmaktan memnun olurum. İhtiyacım olanlar;...

@lux3dtasarim İlgin için teşekkür ederim. Üstüne evladın bilgileri olan bir görsel yapıştıracağım o nedenle düz bir altlık olması yeterli. Yaklaşık 15cm çapında, yaklaşık  20 cm yüksekliğinde bir silindir kumbara daha verimli olur gibi. Esnaflardada çok yer kaplamamış olacak diye düşünüyorum. Para ağzı madeni ve kağıt para için yeterli genişlikte olması önemli bir husus. Tekrar teşekkür ederim.

IMG_1513.jpeg
IMG_1513.jpeg
189,03 KB
0