Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Hazır Çizimlerde Düzenleme

3D Printer
yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
🔧 Teknisyen
30.03.26 14:03
11 Yanıt
84 Görüntülenme
0 Beğeni

Maker worldde hazır mıknatıslı stres gidericiler var fakat hepsinin mıknatıs boyutları birbirinden farklı ölçülerde bunu düzenlemek için kolay bir yol varmı acaba

Yanıtlar 11

HectorSalamanca

Fusion360'ta düzenlenebiliyor. Fakat model üçgenlere ayrılmış formda yüklenebiliyor. Bu sebepten dolayı pc ağır çalışıyor (en azından benimki öyle). 2-3 dk'lık işlem 15-20 dk kadar sürebiliyor.

1
yldrm3dcraft
HectorSalamanca kullanıcısına cevaben:
Fusion360'ta düzenlenebiliyor. Fakat model üçgenlere ayrılmış formda yüklenebiliyor. Bu sebepten dolayı pc ağır çalışıyor (en azından benimki öyle). 2-3 dk'lık işlem 15-20 dk kadar sürebiliyor.

İç kısımda fakat dış yüzeyde gözükmüyor düzenlenecek alan yine tavsiyenizi akşam denerim

0
Jakobiyan

studio da negatif parça ekleyebilirsen de olur ama kolay eklenmeyecek yerdeyse zor olabilir

1
yldrm3dcraft
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
studio da negatif parça ekleyebilirsen de olur ama kolay eklenmeyecek yerdeyse zor olabilir

dilimleme ekranında gözüküyor sadece içindeki boşluklar

0
Jakobiyan
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
dilimleme ekranında gözüküyor sadece içindeki boşluklar

dosyayı veya siteyi at yapabilirsem yardımcı olayım

1
yldrm3dcraft
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
dosyayı veya siteyi at yapabilirsem yardımcı olayım

https://makerworld.com/en/models/1068381-magnetic-fidget-slider-5x3#profileId-1057786

örneğin bu

0
HectorSalamanca

Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş. 

Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını paylaştığım şekilde deliği ölçeklendirebilirsiniz.

asdd.png
asdd.png
173,2 KB
2
yldrm3dcraft
Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş. Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını...

Çok mantıklı o şekilde denerim birde teşekkür ederim

0
yldrm3dcraft
Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş. Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını...

Denedim fakat çapı 8 yapında derinlikte değiştiği için olmayacak gibi

0
HectorSalamanca

Fazla mı derin oldu? Eğer öyleyse sıcak silikonla yapıştırabilirsiniz.

1
yldrm3dcraft
Fazla mı derin oldu? Eğer öyleyse sıcak silikonla yapıştırabilirsiniz.

Eni küçülttüğüm için derin değilde kısa kaldı

1