Maker worldde hazır mıknatıslı stres gidericiler var fakat hepsinin mıknatıs boyutları birbirinden farklı ölçülerde bunu düzenlemek için kolay bir yol varmı acaba
Fusion360'ta düzenlenebiliyor. Fakat model üçgenlere ayrılmış formda yüklenebiliyor. Bu sebepten dolayı pc ağır çalışıyor (en azından benimki öyle). 2-3 dk'lık işlem 15-20 dk kadar sürebiliyor.
Fusion360'ta düzenlenebiliyor. Fakat model üçgenlere ayrılmış formda yüklenebiliyor. Bu sebepten dolayı pc ağır çalışıyor (en azından benimki öyle). 2-3 dk'lık işlem 15-20 dk kadar sürebiliyor.
İç kısımda fakat dış yüzeyde gözükmüyor düzenlenecek alan yine tavsiyenizi akşam denerim
Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş.
Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını paylaştığım şekilde deliği ölçeklendirebilirsiniz.
Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş. Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını...
Çok mantıklı o şekilde denerim birde teşekkür ederim
Bütün mıkastıs delikleri 2.55 mm yarıcaçap, 2.9 mm yükseklik verilmiş. Bahsettiğinizi tam olarak anlamadım. Ama eğer delikleri büyütmek istiyorsanız (ölçekli olarak model de büyür) o zaman fotoğrafını...
Denedim fakat çapı 8 yapında derinlikte değiştiği için olmayacak gibi
Sitemizde temel fonksiyonları sağlamak ve deneyiminizi iyileştirmek için çerezler kullanıyoruz. Onayınız halinde, kullanım analizi ve reklam faaliyetleri için üçüncü taraf çerezler de aktif edilecektir.