Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
Creality
K
Konuyu Açan
Keskin3d
🥉 İlk Adım
28.03.26 11:53
5 Yanıt
46 Görüntülenme
0 Beğeni

Merhaba. Ender3 ve3 ke modelinde yazıcım var. Uzun zamandır tabla sorunum var. Ne yaptıysam sorunu tam olarak çözemedim. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ?

Ekli Dosyalar
IMG_20260327_195203.jpg
3,29 MB
IMG_20260327_180309.jpg
3,26 MB

Yanıtlar 5

erolblt

Z eksenleri eşit seviyede mi sadece tablayla çözemezsiniz miller eşit bir şekilde aşağı ve yukarı çıkması lazım ve tablanızı bir terazi yardımı ile terazi demi değil mi kontrol edebilirsiniz ama makineyi koyduğunuz yerinde terazide olduğuna dikkat edin eğer bunları kontrol edebilirseniz sorunuz düzelecektir.

1
yucakcraft3d

Ben de V3 SE kullanıyorum, benzer durumu ben de yaşıyorum ama benim sorunum makineyi koyduğum masadan kaynaklı, masanın tahtası pek de düzgün değil, orta kısımdan aşağıya doğru biraz çökmüş durumda, bu da ilk katmanda zaman zaman sorun yaşatıyor, eğer ki diğer katmanlarda toparlayabilirse benim için sorun olmuyor. Sizin de belki masadan kaynaklı olabilir. 

1
yldrm3dcraft
Tablanın sol tarafından metre yazdımı ile baskı kafasını taşıyan körünün arasını ölçüp birde sağ taraftan ölçünüz aradaki fark eşitmi bakınız
1
K
yldrm3dcraft kullanıcısına cevaben:
Tablanın sol tarafından metre yazdımı ile baskı kafasını taşıyan körünün arasını ölçüp birde sağ taraftan ölçünüz aradaki fark eşitmi bakınız

Teşekkürler deneyecem 

1
K
erolblt kullanıcısına cevaben:
Z eksenleri eşit seviyede mi sadece tablayla çözemezsiniz miller eşit bir şekilde aşağı ve yukarı çıkması lazım ve tablanızı bir terazi yardımı ile terazi demi değil mi kontrol edebilirsiniz ama makin...

Teşekkür ederim deneyecem 

1