Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Yeni Başlayan İçin 3D Önerisi

3D Printer
S
Konuyu Açan
selcuk
🥉 İlk Adım
25.03.26 17:55
2 Yanıt
88 Görüntülenme
0 Beğeni

İlk defa 3d yazıcı alacağım ve bu alanda kısıtlı bilgiye sahibim, beni aydınlatırsanız sevinirim.

Gündelik, hediyelik eşyalar (anahtarlık, bardak altlığı vb.) ve kaliteli figürler basmak istiyorum. Araştırmalarıma göre Bambu Lab P2S Combo cihazı bu iş için uygunmuş. Figürler için reçine kullanan yazıcılar daha iyiymiş sanırım ama ilk aşamada ikisini bir arada yapabileceğim bir cihaz arıyorum. Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz? Bambu Lab P2S Combo cihazı nasıldır ya da başka bir cihaz önerir misiniz?

Yanıtlar 2

doruk
Yazıcı sektöründe şu anda en popüler ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip markalardan biri Bambu Lab. Özellikle Bambu Lab P2S, önceki versiyonlara göre yapılan birçok iyileştirme sayesinde alınabilecek en iyi cihazlardan biri diyebilirim.
Ancak daha çok anahtarlık veya renkli figür gibi küçük ve detaylı ürünlerle uğraşmayı düşünüyorsanız, Snapmaker U1 modeli daha iyi bir tercih olabilir. Bu tür işlerde hem zaman hem de filament tasarrufu açısından diğer yazıcılara göre oldukça avantajlı. Benim tercihim bu kullanım senaryosunda Snapmaker U1 olurdu.
FDM tipi yazıcılarda kendinizi geliştirdikten sonra reçineli yazıcılara geçmenizi de ayrıca tavsiye ederim. Bu arada Snapmaker U1’e gelen son güncellemeyle birlikte çoklu baskı iptal etme özelliği de eklendi. Bu gelişmeyle birlikte cihaz adeta bir seri üretim canavarı haline gelmiş diyebilirim.
1
S
doruk kullanıcısına cevaben:
Yazıcı sektöründe şu anda en popüler ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip markalardan biri Bambu Lab. Özellikle Bambu Lab P2S, önceki versiyonlara göre yapılan birçok iyileştirme sayesinde alınabilecek...

Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alarak araştırmaya devam edeceğim. 

1