Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
3D Printer
M
Konuyu Açan
Mhmet
🍀 Yeni Üye
22.03.26 23:51
6 Yanıt
78 Görüntülenme
0 Beğeni

Nasıl satış yapabilirim veya nasıl sipariş alabilirim kendimi nasıl geliştirebilirim 

Yanıtlar 6

erolblt

3D baskı ürünleri satışında en etkili yollardan biri sosyal medyayı aktif kullanmaktır. Yaptığın ürünlerin videolarını düzenli olarak paylaşmak hem seni tanıtır hem de satışlarını ciddi ölçüde artırır. Şu an için en büyük pazar yeri sosyal medya diyebilirim.

Tabii pazar yerlerine (Trendyol, Hepsiburada vb.) de girebilirsin, bu platformlar marka bilinirliği kazanmak için çok işe yarar. Ancak komisyon oranları yüksek olduğundan, bir süre sonra kendi web siteni kurman daha kârlı olacaktır.

Satışa başlarken popüler ve satışı kolay ürünlerle yola çıkmanı öneririm. Katlaç, süpriz yumurta veya anahtarlık gibi ürünler iyi bir başlangıç noktası olabilir. Zamanla özgün tasarımlar geliştirdikçe hem fark yaratırsın hem de kazancın artar.

1
doruk

@Mhmet çevrenizde olan dükkanları da gezebilirsiniz hızlı satış yapmak için bir kaç dükkan gezdim onlara toplu anahtarlık filan veriyorum.

1
G

internetten satış yaparken lisanslı ürünler yüzünden başınız belaya girmesin. bu sıralar avukatlar para kazanmak için özellikle bu işleri kovalıyorlar. bol kazançlar dilerim. 

1
doruk
Greeco kullanıcısına cevaben:
internetten satış yaparken lisanslı ürünler yüzünden başınız belaya girmesin. bu sıralar avukatlar para kazanmak için özellikle bu işleri kovalıyorlar. bol kazançlar dilerim.

Evet bu aralar çok araştırıyorlar. Farklı yerlerde de karşıma çıktı bu olay.

0
ArthurvMorgan

Tou tv youtube kanalında, Disney'in toptancılara dava açmaya başladığını söylemişlerdi. 

0
doruk
ArthurvMorgan kullanıcısına cevaben:
Tou tv youtube kanalında, Disney'in toptancılara dava açmaya başladığını söylemişlerdi.

Ben de izlemiştim hocam. Son zamanlarda sıkça karşıma çıkınca, ne olur ne olmaz diye bilgilendirme amaçlı bir konu açtım:

https://3dprinterdestek.com/forum/konu/690/3d-model-satisinda-lisans-sorunu-bilmeniz-gerekenler 

En azından topluluğu bu konuda biraz daha bilinçlendirelim istedim.

1