Yazıcım geldi 3 4 gün çok güzel baskılar yaptım bambu lab a1 combo bugün baskınun ortasında nozzle sıcaklık arızası verdi ondan sonra baskıyı bozmaya başladı baskıların işk katmanı pütür pütü oluyor ilk baslıya başkarken ince çizgi çekerken çekemşyorı exthunder tık tık tık diye vuruyor ses yapıyor herşeyi yaptım nozzle temizledim vidaları sıktım içini söktüm komple düzelmedi nasıl yapmam gerek
Düzgün baskı alamıyorum
Yanıtlar 4
İlk katman da ki hata kalibrasyon kaynaklı olabilir, kalibrasyonu düzgün yaptığından emin olmalısın.
Tık tık ses geliyor dediğin olay ise yaz aylarında bende de olmuştu, dediğin gibi ben de komple söktüm temizledim ama düzelmedi, sonrasında nozzle değiştirdim düzeldi, fakat ben o dönemde yaklaşık 1 yılı geçmişti sanırım aynı nozzle kullanıyordum, benzer bir durum şuan senin başına gelmiş, benim makinem Ender 3 V3 SE.
Kalinrasyon dışında nozzlenin arkasında bir sensör var kronik onlar gevşeyebiliyor benim makinada ilk geldiğinde süper prüzsüz baskılar yapıyordu bugün müsaitlikte söküp bakmayı planlıyorum sizede bilgi veririm bakınca
Kalibrasyonunuda yaptırdım tekrar nozzlenin arkasındaki vidaları da sıktım
halamı aynı peki filamentin nemlimi değilmi hangi marka filament kullanıyorsun