Filament
yldrm3dcraft
Konuyu Açan
yldrm3dcraft
⚙️ Aktif Üye
10.03.26 04:37
6 Yanıt
139 Görüntülenme
0 Beğeni

Filamy filament kullanan varmı forumumuzda ben sipariş verdim ilk siparişimde gelen ürün bayağı bayat ve nemli çıktı en ufak darbede kırılmaya maruz kalıyor

Yanıtlar 6

doruk
Yazıcı besleme yaparken kırılıyor mu eğer kırılıyorsa nem oranı yüksektir. Onun içinde PLA filament için fırına atabilirsiniz nemi azaltmak için 40-50 derecede 3-4 saat atsanız etkili olabilir forumda böyle bir konu da vardı.
0
yldrm3dcraft

Şükür makinada kırılma yaşamadım fakat dün paketini açıp direk baskı yolladım baskı yüzeylerinde problem vardı katman iz vs bugün söküp kaldırmak istediğimde kenarına geçirmek için ucununaz kıvırdım direk çubuk kraker gibi kırıldı

0
doruk

@yldrm3dcraft eğer makinedeyken kırılsaydı aşırı nemli diyebilirdim ama PLA filamentler yapısı gereği kırılgan yapıdalar ama çok narinse onu firmaya sormak lazım baskı örneklerini de atabilir msiniz.

1
yldrm3dcraft
doruk kullanıcısına cevaben:
@yldrm3dcraft eğer makinedeyken kırılsaydı aşırı nemli diyebilirdim ama PLA filamentler yapısı gereği kırılgan yapıdalar ama çok narinse onu firmaya sormak lazım baskı örneklerini de atabilir msiniz.

Bilmiyorum ama normalde porima kullanıyorum günlerdir makinada takılı onun kadar hassas değil ne yazıkki @doruk 

1
M

Ben direkt fiziksel mağazasından aldım. Fiyatına göre bence gayet iyi; bu fiyatıyla Porima’nın PLA filamentiyle yarışır, Smart PLA’dan daha iyi diyebilirim. Fakat sarmada biraz sorun var diyebilirim. Eğer AMS, CFS vb. sistemler yoksa, elle sararken makaranın rastgele açıldığı oldu. Onun dışında, fiyatına göre bence gayet güzel.

1
yldrm3dcraft
Melipsum kullanıcısına cevaben:
Ben direkt fiziksel mağazasından aldım. Fiyatına göre bence gayet iyi; bu fiyatıyla Porima’nın PLA filamentiyle yarışır, Smart PLA’dan daha iyi diyebilirim. Fakat sarmada biraz sorun var diyebilirim. ...

Ben porima kullanıyorum ecosuna sarım sorunları var diyorlar fakat bir kere yaşadım 2 aydır aktif kullanıyorum birde elastan çok memnunum ama dediğim gibi filamy hiç hoşuma gitmedi vakumlu poşette bile sınıfta kaldı belkide bana denk geldi bilemem

0