3D Tarayıcılar
Konuyu Açan
CKLasT
🍀 Yeni Üye
09.03.2026 18:13
3 Yanıt
80 Görüntülenme

Merhaba, Bu yıllarda en uygun ve en çok tercih edilen mavi lazerli modeller arasında 

Creality Raptor

Creality sermoon s1

Shining einstar 2 

Shining Rockit 

Tercih ediliyor. Çünkü en iyi detay yakalayan ve uygun fiyata  şuan ki durum için daha hızlı tarama  yapabilecek cihazlardır. 

Yanıtlar 3

Jakobiyan

Tarayıcı almayı düşünüyorum, hazır konu açılmışken önerileriniz nedir?, bu yazılan tarayıcıları kullanan var mı

0
Jakobiyan kullanıcısına cevaben:
Tarayıcı almayı düşünüyorum, hazır konu açılmışken önerileriniz nedir?, bu yazılan tarayıcıları kullanan var mı

Merhaba, Creality tarafını kullandım. Çok iyi sonuçlar aldım. Raptorla başladım. S1 ile devam ettim.  Derin tarama özelliği olduğu için ona geçmek istedim.   Shining tarafında güzel  yazılımı daha kapsamlı ama derin taraması yok , shining tarayıcıları daha önceden uygun fiyata hiç tarayıcı çıkarmadık ları için S1 almıştım.  Sonradan shining bu tarayıcıları çıkardı rekabet edebilmek için .

1
Jakobiyan
CKLasT kullanıcısına cevaben:
Merhaba, Creality tarafını kullandım. Çok iyi sonuçlar aldım. Raptorla başladım. S1 ile devam ettim.  Derin tarama özelliği olduğu için ona geçmek istedim.   Shining tarafında güzel  yazılımı daha kap...
CKLasT:
Merhaba, Creality tarafını kullandım. Çok iyi sonuçlar aldım. Raptorla başladım. S1 ile devam ettim.  Derin tarama özelliği olduğu için ona geçmek istedim.   Shining tarafında güzel  yazılımı daha kap...

Fiyatlar çok uçuk gibi. Tasarım öğrenip tekrar ürünlere bakmak daha doğru 😂

0