Snapmaker
3dprinter.58
Konuyu Açan
3dprinter.58
🏅 Destekçi
24.02.2026 21:16
2 Yanıt
44 Görüntülenme

Evet arkadaşlar öncelik ile merhaba bugün çogunuzun beklemiş olduğu Snapmaker u1 ile ilgili bazı özelliklere değineceğim.

Avantajları 

Fire (cöp çıkarmayan) renk değişim sistemi bu sistem çok renkli yazıcılarda olduğu gibi her seferde çöp çikarmak yerine yazıcının nozle sinin olduğu yeri yani kafasını değiştiriyor bu sistem hem zaman tasarrufu hemde Filament tasarrufu yapmanızı sağliyor.

Core XZ baskı sistemi bu sistem bildiğim kadariyla hızlı baskı yapmanızı sağlar.

Uygun fiyat

Aslında çok ucuz bir fiyat olmamasına rağmen benzer özellikteki rakipleri (H2c) bin fiyatına göre neredeyse 3 kat daha ucuz

5 saniyede renk kafa degiştirme normal yazıcılarda bu süreç 1 dakikada ya yakın bir sürede tamamlanır iken bu yazıcının 5 saniyede yapması zaman tasarrufunu ultra düzeye çikariyor.

Örnek benim yazıcım hı combo 100 kere renk değiştiren bir şeyi 3 buçuk saate basarken bu yazıcı daha büyük bir şeyi 400 kere renk değiştiren 4 buçuk saate tamamlıyor. Devamını siparişim gelince ekleyeceğim kendinize iyi bakın hoşçakalin 🖐️

Yanıtlar 2

Hayırlı olsun öncelikle 👋

Hızlı baskı ve filament israfını minimuma indirmesi açısından gerçekten çok iyi bir cihaz diyebilirim. Diğer yazıcılara göre oldukça farklı bir konumda duruyor. Özellikle çok renkli baskı yapanlar ve anahtarlık gibi seri üretim işleriyle uğraşanlar için vazgeçilmez bir ürün olabilir.

Piyasadaki rakipleri çok daha pahalıyken bu ürünün daha uygun fiyatlı olması ciddi bir avantaj ve açıkçası güçlü bir alım fırsatı gibi görünüyor. Tabii ki cihaz kullanıldıkça daha fazla veri ve gerçek kullanıcı deneyimi ortaya çıkacaktır. Şu an için çok fazla detaylı içerik olmadığı için, sizin gibi kullanıcıların burada paylaşım yapması gerçekten çok değerli.

Şimdiye kadar cihazla ilgili olumsuz bir inceleme veya video görmedim. Umarım piyasa genel olarak bu yönde gelişir ve herkes daha hızlı, daha az atıkla üretim yapabilir. Çünkü özellikle çok renkli baskılarda ortaya çıkan filament atığı artık hepimizi rahatsız eden ciddi bir sorun haline gelmeye başladı.

2
3dprinter.58

@mert öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim size katılıyorum bencede bu yazıcıların çoğalip fiyatının azalması gerekiyor bence

1