Snapmaker U1 Lansmanı Yapıldı: İlk Teslimatlar Başladı! 4 Kafalı Yeni Nesil 3D Yazıcı

Snapmaker
Konuyu Açan
mert
⚙️ Aktif Üye
16.02.2026 22:17
4 Yanıt
54 Görüntülenme

Bugün lansmanı yapılan ve ilk teslimatları da başlamış olan Snapmaker U1, özellikle 4 bağımsız kafa sistemi ve hızlı toolhead değişimiyle dikkat çekiyor. Çok renkli / çok malzemeli baskıda filament israfını azaltması büyük artı. CoreXY yapısı ve yüksek hız değerleri de kağıt üzerinde oldukça iddialı.

İlk kullanıcı yorumları genel olarak olumlu, baskı kalitesi ve sistem mantığı beğenilmiş. Ancak yazılım tarafının henüz tam oturmadığını söyleyenler de var. Yani potansiyeli yüksek ama biraz “ilk seri ürünü” havası mevcut. Ön sipariş geçen var mı merak ediyorum. Benim görüşüm: Multicolor iş yapanlar için heyecan verici bir model, ancak garantiye oynamak isteyenler birkaç gerçek kullanıcı deneyimi daha görüp öyle karar verebilir.

Yanıtlar 4

Karsen
Ürünün siparişini verdim mart ayı içerisinde teslim olmayı bekliyorum ilk deneyimimiz olacak bizi bu girişimden soğutmaz inşAllah
0
doruk

@Karsen  Piyasanın yeni gözde ürünü olacak gibi duruyor. Seri üretim yapanlar için vazgeçilmez piyasadaki en iyi makinelerden biriyle üretime başlayacaksınız. Daha eski makineleri denemiş veya görmüşseniz, adeta bir devrim gerçekleştiğini fark edersiniz.

0
Jakobiyan
sizce p1s satıp buna geçmek mantıklı mı?
0
ArthurvMorgan

bence hemen acele etmeyip en azından bir iki ay beklemekte fayda var. tester olmak kötü bir şey. 

0