Ürün baskı konusunda destekleşme

İş İlanı
Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🏅 Destekçi
25.01.2026 16:38
7 Yanıt
82 Görüntülenme

Merhabalar,

Bu başlığı özellikle Ankarada ikamet edenler için açıyorum.

Ben şirket kurulumlarını vs bitirip trendyol, hepsiburada ve n11 de mağazamı aktif hale getirdim. Bir kaç siteye daha giriş yapacağım. Şu aşamada yazıcı sayım henüz 2. Bu nedenle olası bir ürün yetiştirme durumunda siparişi paslamak adına bir ekip kurmak istiyorum. Düşünen olursa geri dönüş rica ederim.

Yanıtlar 7

ArthurvMorgan

Mantıklı aslında. Ben ilgilenmiyorum ama şirketi olmayıp yazıcısı olanlar da arkadaşla parçabaşında ortak çalışıp fatura kesebilir hale gelip birlikte işinizi geliştirebilirsiniz. Bir taraf wfatura desteği verirken diğer taraf yazıcı desteği veriyor. Kooperatif mantığı işte kabaca. 

Özellikle işinizi büyütmek için kapı kapı gezmeye başladığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Herkes nedense internetten müşteri bekliyor ama kapı kapı gezdiğinizde hemen fatura kesebiliyor musun sorusuyla karşılaşırsınız doğal olarak. Anlaşabilirseniz yapın. Benim önerim de bu. Beni saymayın ben ilgilenmiyorum. :D

0
Bektassaka

@ArthurvMorgan ben zaten esnaflardan yeterince iş alıyorum. Bu nedenle internetten gelecek siparişler için böyle birşey düşündüm

0
HectorSalamanca

Merhaba, @Bektassaka Trendyol mağaza isminiz nedir?

0
Merhaba @Bektassaka mağaza linkini paylaşırsanız; basılacak parçaların niteliğini ve makineme uygunluğunu değerlendirip net bir dönüş yapabilirim. Hizmet verebileceğim locationu da dminizden bildirdim kontrol edebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
0
3dbaskimodeller

Merhabalar @Bektassaka ;

Hi combo yazıcımı yeni aldım evde birtakım denemeler yapıyorum. Ufaktan piyasaya da açılmak istiyorum. Fikriniz çok uygun geldi deneyimlemek isterim. @3dbaskimodeller isminde bir instagram sayfam var. Takibe beklerim. 

0
Karsen

Merhaba snapmaker U1 yazıcım var sipariş alabilirim yer Bursa

0
Bektassaka

@Karsen selamlar, yazıcı hakkında görüşlerini almam mümkün mü ? 

0