BİM’de Kaçırılmayacak Fırsat! Creality Ender-3 V3 CoreXZ 16.000 TL

3D Printer
erolblt
Konuyu Açan
erolblt
🧠 Rehber
20.01.2026 17:18
5 Yanıt
138 Görüntülenme

BİM marketlerde Creality Ender-3 V3 CoreXZ 3D Yazıcı 16.000 TL fiyatla satışta. Üstelik peşin fiyatına 6 taksit imkânı da var. CoreXZ yapısı, yüksek hız ve stabil baskı isteyenler için bu fiyat seviyesinde gerçekten dikkat çekici bir seçenek. 3D yazıcıya yeni başlayacaklar ya da makinesini yenilemeyi düşünenler için güzel bir fırsat gibi duruyor. Yarın BİM mağazalarından temin edilebiliyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu fiyata alınır mı, yoksa alternatif modellere mi bakmak daha mantıklı? Deneyimi olanlar yorumlarını paylaşırsa faydalı olur.

Ekli Dosyalar
creality-ender-3-v3-bim.webp
creality-ender-3-v3-bim.webp
31,26 KB

Yanıtlar 5

yldrm3dcraft

hangi şehirlerde geçerli acaba ama single color olması kötü 

0
ArthurvMorgan

Aklıma tek gelen şey acaba herhangi bir markanın yeni bir modeli çıkacak ve stok eritmeye mi çalışıyorlar oldu. Tabii ki kimseyi soğutmak istemem. Makina güzel çalışıyorsa alamayacağım çok iyi 60 bin TL'lik bir makinadansa alabileceğim sorunsuz bir 16 bin TL'lik makina çok daha iyidir. Fırsattır hatta atıyorum öğrenci gibi dar bütçeli adama. 

0
HectorSalamanca

Robo90'da 14.150 bin TL.

6 taksitli fiyatı 16.200 TL ye geliyor. Satış sonrası hizmet sağladığı için bana Robo90 daha mantıklı geliyor.

0
erolblt

@HectorSalamanca  şu an gördüm normalde peşin fiyatına 6 taksit yapan yok Robo90 da fiyat olarak iyi seçenek.

0
HectorSalamanca

Tabla açısından (22x22x26) bir avantajı olmadığından ben Ender3 v3 düşünmem açıkçası. Ama Ender3 v3 Plus mantıklı 30x30x33 gayet ideal. 

Onun dışında Creality Hi da 26x26x30 olmasının avantajı var. Combo cihaz düşünenler için Hi, düşünmeyenler için V3 Plus mantıklı

0