Merhaba, bambu a1 combo arıyorum stoktan satış yapan bir yer var mı şu an ?
A1 Combo Arıyorum!
Yanıtlar 10
Şu an piyasada stoktan satış yapan neredeyse yok, herkes ön sipariş açmış durumda. Gelen ürünler de genelde kısa sürede bitiyor. Özellikle Bambu Lab yazıcılarına ciddi bir ilgi var, talep arzın bayağı üstünde diyebilirim. Ön siparişle gelen partiler bile hemen tükeniyor.
Bu gidişle bir süre daha stok bulmak zor olacak gibi duruyor. Yazıcı almayı düşünenler için uygun bir fırsat yakalanınca beklemeden almak mantıklı olabilir.
@omercetinkaya Kral ön sipariş olarak metatechten bir an önce sipariş verir isen 1-10 mart teslimat tarihide gelecek makinalardan ön sipariş geçmiş olursun ama geç kalırsan 1 ay daha uzar 3 gün geç kaldığım için şubat teslimatını kaçırdım
@erolblt Ben de @yldrm3dcraft 'ın dediği gibi ön sipariş verdim maalesef. Şubatta gelirse harika olur diyorum sadece. Hakikaten sağlam talep var.
@ArthurvMorgan ben ayın 12 sinde vermeme rağmen 1-30 mart yazıyor :D
@yldrm3dcraft Ben de tam yılbaşına yakın vermiştim sipariş. 😂 1-30 mart bende de yazıyordu. geçen baktım sipariş verdiğim tarih yazıyor.
Uzy marka flament de ekledim yanına ama iyi mi kötü mü bir fikrim yok.
@ArthurvMorgan bende pazartesi günü porimaya baktım stok var baktım bir kaç renkte bitmeden alayım dedim bi 8 kg sipariş ettim 10 dk sonra seçtiğim renklerden eser kalmamış :D
@yldrm3dcraft hayırlı olsun bayağı almışsın. ben bir deneyeyim de bakarız gerisine. 3d yazıcı hakkında hiçbir fikrim yok. 😂 Bambu lab studio indirdim. Oraya deneme için model atıp inceliyorum programı.
Şimdiye kadar öğrendiklerim biraz arayüzü, flament kalibrasyonu diye bir şey varmış, ams ile 4 tane renk seçip modeli boyamak, en üst katmana ütü yapabilmek, iç doluluk oranı ve deseni seçmek, nozul çeşitleri ve kullanım alanları, tablaya el ile dokunmamak, etek olayı, destek olayı, dikiş izi, fury mi neydi nozulu sanırırım titreştirerek farklı doku yapma, abs ya da pla gibi flamentlerin özellikleri, vazo tipi döne döne model basma.
Ha bir de her modeli slicer'a atamıyoruz sanırım. Daha doğrusu tasarlarken 3d yazıcıya uygun tasarlamak avantaj. Hatta tou idi kanalın adı sanırım, yükseklikleri falan 0.2 mm benim katman yüksekliğim deyip onun katları yapıyordu.
@ArthurvMorgan instagram algoritmasının en güzel yanı biliyormusun keşfetim 3d yazıcı ila yapılan modeller makina hakkında baskı hakkın tüyolar vs vs ile dolup taşıyor sürekli nasıl oluyor bende bilmiyorum ama ismini bilmeyipte aklımdan geçen şeyler bile çıkıyor karşıma
@yldrm3dcraft Ben de aynı durumdayım. Hatta bir ara aşırı kafamı karıştırdı. millet neler neler yapıyor.
Düşündüğün şeylerin karşına çıkması istatistik ile alakalı. 3d printer ile ilgilendiysen yüzde 80-90 flament ile de ilgilenirsin. Bu zaten işin bilinen tarafı. Bilinmeyen kısmı ise algoritmanın senin hakkında topladığı veriler arttıkça aklımdan geçecek şeyleri tahmin etme olasılığı da çok yaklaşıyor. Tabii ki biz faniler bu kadar ince düşündüğümüzü bilmeyen canlılarız fakat istatistik büyük oranda tutar. istatistik öyle bir şey ki hocam, bir kavanozun içinde kaç bilye olduğunu sadece 100 kişiye sorarak yüksek oranda tahmin edebilirsin. Siyasetçilerin habire anket yaptırması da bu yüzden. Biz anketleri küçük ölçekli oy verilmiş olsa diye yapılan bir çalışma zannediyoruz ama olay istatistik tutma. İleride verecekleri kararları falan hep istatistikler yönlendiriyor. Çıkıp konuşmak sadece vitrin.
Chatgpt gibi yapay dil modelleri bile istatistikle çalışıyor malum biliyorsunuz. Aslında olay tamamen matematik. Size sorsam "Ben bugün okula ... " cümlesindeki boşluğu doldurun desem gittim, gideceğim, gidebilirim, gitmem, gitmezdim gibi şeyler söylersiniz. Ama bunu bir paragraf içinde kullanırsam seçenekler biraz daha azalır. Sizinle sohbet eden bir yapay zekada bu seçenekler daha da daralır, içine yüklenen veri setiyle bu iyice daralır. Bu yüzden parametre parametre diye halka açıyorlar zaten. 😂