Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet
Genel Tartışma
Bektassaka
Konuyu Açan
Bektassaka
🔧 Teknisyen
14.05.26 15:12
15 Yanıt
18 Görüntülenme
0 Beğeni

Arkadaşlar merhaba,

Bir iş için anlaşmak üzereyim. 50+ tank basılacak. 15 günlük bir süre olacak. makinelerde mevcut iş olması nedeniyle bu konuda zorlanacak gibiyim. Aramızda yapabilirim diyen var ise faturasını vs ben halledeceğim. Bana baskı yapacak birleştirecek verecek şekilde destek gerekli. 3 renkli, 1 tank için yaklaşık 150 gr filament gidecek. baskılar birleştirebilir kit şeklinde. yapabilirim diyen arkadaşlardan adet başına fiyat rica ederim.

Yanıtlar 18

Sayfa 1 / 2
yldrm3dcraft

ben yapabilirim makinam boşta şuanda

bu işte yeni olduğum için fiyatlandırmada pek iyi değilim sizin fiyat teklifiniz hakkı dediğiniz tutar ne ise konuşup anlaşabileceğimizi düşünüyorum

0
Bektassaka

iş için gram konusunda orta yolu illaki buluruz, ancak aynı zaman bu ürünlerde bir birleştirme vb işçilikte olacağı en azından onu sizin belirlemenizi rica ederim. kimsenin emeğine değer biçmek haddim değil.

0
3dprinter.58

@Bektassaka  ben tanesini 300 Tl ye yani gram X2 den yapabilirm bende snapmaker u1 var gram daha aza düşer ise yine gram X2 den yaparım 

1
Bektassaka

bu arada kaç makineniz mevcut ?

yukarıda yazmamışım sanırım ama bir ürün baskısı 11 saat civarında sürüyor. dolayısıyla max 2 ürün çıkar günde. tek makine bu noktada yeterli gelmeyecektir. ayrıca bir e ticaret vb işte yapılıyor ise zora sokabilir

0
Bektassaka
3dprinter.58 kullanıcısına cevaben:
@Bektassaka  ben tanesini 300 Tl ye yani gram X2 den yapabilirm bende snapmaker u1 var gram daha aza düşer ise yine gram X2 den yaparım

snapta süre 7 saat civarlarına düşecek. günde 3 tane alınabilir gibi. birde fiyatınıza işçilik eklenecek mi ?

0
3dprinter.58

@Bektassaka ben 8 makine ile hizmet verebilirim 2 tanesi u1 olacak sekilde

1
3dprinter.58

@Bektassaka adet başına 15 TL işçilik sizce fazlamı daha önceden işçilik için bir ücret belirlenmemiş tim

1
Bektassaka
@Bektassaka adet başına 15 TL işçilik sizce fazlamı daha önceden işçilik için bir ücret belirlenmemiş tim

emek sahibinin verdiği rakam uygun rakamdır. çok az sorgulamak emek sahibine saygısızlık olur.

ben süreçleri ilerleteyim. herşey netleşsin.

1
Bektassaka
@Bektassaka ben 8 makine ile hizmet verebilirim 2 tanesi u1 olacak sekilde
birde filament markanız nedir ? mesela porima da army serisinde ki yeşili kulanabilir misiniz ?
0
3dprinter.58

@Bektassaka tamamdır siz bana özelden de yazabilirsiniz Instagram hesabım 3dprinter.58

1
3dprinter.58

@Bektassaka peki istediğiniz tank in modelinin dosyası var mı işçilik ücretini ona göre hesapliyim

1
3dprinter.58
Bektassaka kullanıcısına cevaben:
birde filament markanız nedir ? mesela porima da army serisinde ki yeşili kulanabilir misiniz ?

@Bektassaka tabiki ama iş yakın zamanda olacaksa bu hafta gibi yani porimadaki 19 Mayıs kampanya si bitmeden filamentleri alacak isek daha iyi olur 

1
Bektassaka
@Bektassaka peki istediğiniz tank in modelinin dosyası var mı işçilik ücretini ona göre hesapliyim

model üstünde görüşme devam ediyor. ancak örnek olarak https://makerworld.com/tr/models/679345-t-34-85-tank-kit-card-high-detail-1-64-scale#profileId-607604 bu model gibi düşünebilirsiniz. ölçüleri bir tık büyüyecektir.

0
Bektassaka
@Bektassaka tabiki ama iş yakın zamanda olacaksa bu hafta gibi yani porimadaki 19 Mayıs kampanya si bitmeden filamentleri alacak isek daha iyi olur
hafta sonuna kadar netleşir diye düşünüyorum.
0
3dprinter.58

@Bektassaka tamadir beklemedeyim

1