Anasayfa
3D Pazar
Konu Aç
Maliyet

Bambu Lab Vortek Yükseltme Kitini Satışa Sundu (H2 Serisi)

Genel Tartışma
E
Konuyu Açan
endoflive
🥉 İlk Adım
08.05.26 14:22
1 Yanıt
22 Görüntülenme
1 Beğeni

Daha neler göreceğiz derken adamlar bu ay da bombayı patlattı :)

Elinde H2S-H2D yazıcısı bulunanlar. İstedikleri zaman cihazlarına Vortek sistemi ekleyip H2C'ye yükseltebilecekler.

H2D için Avrupa fiyatı 835€

H2S için Avrupa Fiyatı 939€

Şöyle bir ufak hesap yaptığımızda Elinde H2S combo su olan birisi ilerleyen zamanlarda Vortek kiti aldığında 2338€ ya mal etmiş oluyor.

Eğer H2D varsa 2785€ ya mal edebiliyor.

Doğrudan H2C alırsa 2250€ fiyatı var.

Şu durumda uygun fiyatlı H2S düşüren birisi vortek kite upgrade etmek istediğinde 89€ fazladan ödemiş oluyor.

Şöyle bir senaryoda mantıklı olabilir. Cihazı öğrenmek için aldın kendini iyice geliştirdin. İhtiyaçlarında artmaya başladı farklı işler içinde kullanacaksın. Tak diye vortek kiti alabiliyorsun. Bu esnekliği sunmaları çok güzel. En başta ki toplam satın alma maliyetinizi de düşürmüş oluyorsunuz.

Birde söktüğünüz parçaların ikinci el değeri fena para etmez gibi. Onu da unutmayalım :)

TR fiyatları için TL ye çevirip üzerine %10-15 ekleyin ortalama bu aralık da oluyor.

Muhtemelen yakın zamanda daha düşük kafalı ve daha ucuz versiyonunu X2D için de çıkaracaklardır.

Yanıtlar 1

ArthurvMorgan

Vortex sistemi nedir tam olarak? Hiç bilmiyorum konuyu ama ben de heyecanlandım. :D

0