Merhabalar;
Toplu Filament arayışım var sadece istanbul filament bulabildim toplu alımda uygun olan neredeyse 200-300 liralar farkediyor önerir misiniz veya toplu aldığımda uyguna gelecek öneriler nedir ?
Merhabalar;
Toplu Filament arayışım var sadece istanbul filament bulabildim toplu alımda uygun olan neredeyse 200-300 liralar farkediyor önerir misiniz veya toplu aldığımda uyguna gelecek öneriler nedir ?
Toplu olarak kaç adetten bahsediyorsunuz? Hangi firmadan ne kadar teklif aldığınızı paylaşabilir misiniz?
Şu an için en uygun fiyat Filenta Filament diyebilirim ve baskı kalitesi de güzel piyasanın altında veriyorlar
Filentayı nereden temin ediyorsunuz ? Birde istanbul filament ile bilginiz var mı
flenta için robit shopa göz attım fiyatları güzel gibi ancak dediğiniz gibi 20-25 kg alacaksanız siteden iletişim bilgilrini alıp direk müşteri hizmetlerine yazarak pazarlık yapın
@erenn filentayı robitshop.com dan temin edebilirisniz. İstabul filamentinde kalitesi iyidir ama şu an için en uygunu Filenta diyebilirim
elas öneririm. geçen ay 480 TL satış fiyatı var iken 418 TL den 20 adet alım yaptım. belki bana özel yaptı bilmiyorum ama fiyatlarda artış olacağını söylemiştir. dün görüştüğümde stok bitmiş gibi haftaya gelecekmiş. haftaya yine alım yapmayı düşünüyorum.
@Rezerve sanırım 20 kg için indirim yaparım demişti. Ben fiyattan memnun kalınca 38 kilo aldım. Dün görüşmek için gittim ama kapalıydı görüşemedim. Benim aldığımda bir hafta sonra zam gelecek diyordu mal beklediğini söylemişti. Haftaya falan tekrar iletişime geçeceğim
@Bektassaka Elasın kendisi kaça satıyor. Sitesinde 600 rakamlarını gördüm. Siz çok iyi fiyata almışsınız.